Три деца извадени живи от "хотела на бялата смърт" (ВИДЕО)

Три деца са извадени живи изпод снега и развалините на затрупания от лавина хотел в Италия, съобщиха италианските пожарникари, цитирани от АФП.

https://www.youtube.com/watch?v=zG1aYA471jQ

"Три живи деца са извадени изпод развалините. Издирвателно-спасителните операции продължават", заяви говорителят на противопожарната служба Лука Кари. Той не уточни дали децата са част от десетте засечени под развалините оцелели, двама от които бяха спасени и приети в болница по-рано днес.

Общо 10 оцелели са открити в затрупания под лавина хотел в Италия, съобщи по-рано днес говорител на службата за пожарна безопасност.

Спасителните екипи откриха сутринта шестима оцелели. Един от тях е ранен, а жена и нейният син бяха извадени изпод отломките и откарани в болница, каза говорителят Лука Кари.

Още четирима оцелели бяха намерени следобед на друго място, каза Кари пред журналисти в централата на спасителните екипи в град Пене, на 15-ина километра от хотела.

https://www.youtube.com/watch?v=gYBHQjPUBjE

Пожарникарите публикуваха видео, на което майката и детето се измъкват от изкопана в снега дупка под аплодисментите на участниците в спасителната акция.

Коментари

Задължително поле