Трудната бременност на Джесика Симпсън

Актрисата Джесика Симпсън, която е бременна за трети път и се очаква да роди до няколко седмици дъщеря си, има много тежка бременност, включваща задържане на вода, подуване на крайниците, гадене, остри киселини и т.н.

Джесика вече има две деца - Максуел и Ейс - от съпруга си Ерик Джонсън, но тази трета бременност се оказва най-тежка за нея. Още в първия триместър, Джесика се оплака от безсъние и силно гадене, което по-късно премина в остри киселини, заради които тя дори си купи специален стол с падаща облегалка, в който признава, че понякога прекарва нощта.

Заради задържането на течности, Джесика Симпсън бе приета и в болница преди няколко месеца, а няколко седмици по-късно отново се върна там заради съмнения за бронхит.

"След една седмица, прекарана в болницата заради бронхит (това е четвъртото ми ходене за 2 месеца), най-сетне съм вкъщи! Да кашлям, износвайки Бърди (името на дъщеря й), е изключително болезнено. Малко по-малко се възстановявам. Нямам търпение да я видя!", написа Джесика, споделяйки кадър, на който носи маска, за да предпази имунитета си.

Някои от затрудненията по време на бременността, Джесика приема с насмешка - като това да счупи тоалетната чиния, защото е решила да се облегне върху нея. Наедрялото й коремче стана повод за слухове, че тя очаква близнаци, но Джесика ги опроверга, публикувайки пост с пола на бебето и името му.

Най-популярна обаче стана снимката на ходилото й, което е уголемило размера си неколкократно, в следствие на задържането на течности. Джесика отправи молба към феновете си да й дадат съвет как да се справи с този проблем, като решението бе вендузи, а резултатът тя публикува скоро след това.

Независимо от всички проблеми, Джесика споделя в профила си в Instagram, че се вълнува от появата на дъщеря си и я очаква с нетърпение. Все още не е известна точната дата на термина й.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица