Тръгна дело срещу бияч с брадва на улица в Несебър

В Несебър тръгна съдебен процес за побой, нанесен на турист със сапа на брадва. Обвиняем по делото е Христо Щерев, местен жител, който се вбесил заради това, че някой друг се кани да паркира на мястото му.

На 23-ти юли 2018- та година, между 12 и 13 часа, Щерев извършил груби и непристойни обществени прояви, съобщиха от прокуратурата. Обвинен е по три пункта: за хулиганство, нанасяне на средна телесна повреда и нанасяне на повреда на автомобил.

По време на престъплениято, Щерев бил зад волана на автомобил БМВ. На път в Несебър, той пресякъл пътя на друго возило, същата марка, принудил го да спре и се държал безобразно с водача му- Калоян Н. Крещял заплахи и обиди по негов адрес, като заплашително се приближил до човека и опрял чело в неговото. С помощта на двама свои авери, той започнал да удря потърпевшия по гърба със сапа на брадвичка и с метална табела и да го души. След това тримата изпотрошили с бухалка колата му, чупейки огледалото и нанасяйки материални щети по нея.

По време на съдебния процес във вторник, обвиняемият Щерев се е признал за виновен, като е посочил и свидетели за разпит. Делото ще продължи на 19- ти ноември, казаха от съда в морския град.

Коментари

Задължително поле