Тръмп шокира - иска тест за наркотици за Байдън преди дебата им (ВИДЕО)

Бившият американски президент Доналд Тръмп поиска Джо Байдън, настоящият държавен глава на САЩ, да бъде подложен на тест за наркотици преди техния телевизионен дуел. Както "Daily mail" съобщи, Тръмп отправи шокиращи обвинения срещу президента на САЩ. Той направи предположения, че Байдън е употребявал наркотици по време на речта си за състоянието на нацията от залата на Конгреса на 7 март тази година. Тръмп твърди, че Байдън е бил "необичайно енергичен" по време на обръщението си към нацията. Говорейки на партиен митинг в Сейнт Пол, Минесота, Тръмп каза на поддръжниците си, че ще настоява Байдън да бъде тестван за наркотици преди техния дебат.

„Просто искам да проведа дебат с този човек, но знаете, че ще го помоля да бъде тестван за наркотици“, каза Тръмп под овациите на публиката.

Бившият президент и най-вероятният кандидат на Републиканската партия на изборите през ноември каза още, че Байдън е изглеждал "изтощен" до края на речта, продължила един час и седем минути. "Ще поискаме тест за наркотици. Той ще бъде толкова ядосан за това, ще видите", завърши Тръмп.

Предстоящите дебати ще се различават от предишните кампании по това, че няма да се провеждат пред публика в студио. Освен това, кандидат, който не трябва да говори по това време, ще бъде заглушен.

Тръмп има трудна задача пред себе си, защото нито един републиканец не е печелил в Минесота след Ричард Никсън, бившия президент, през 1972 г. През 2016 г. Тръмп спечели само 1,5 процента от гласовете там, по-малко от тогавашния кандидат на Демократическата партия Хилари Клинтън. В крайна сметка той все пак стана президент, защото въпреки че имаше по-малко гласове като цяло, спечели повече избиратели от Хилъри в национален мащаб. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Америка