Туба Бююкюстюн пак залитна по младок

"Гордата Аси" се влюби Екин Мерт Даймаз

Световноизвестната турска актриса Туба Бююкюстюн, която за последно гледахме у нас в сериала "Искрите на отмъщението" с Къванч Татлъту,  отново е влюбена. Това съобщава  вестник  "Sabah" . Според информацията, преди месец приятели я запознали с младия актьор Екин Мерт Даймаз и между тях тутакси се развихрил роман, който въпреки положените усилия да държат в тайна, не останал встрани от публичното пространство. Като част от „конспирацията“ актьорите дори закрили профилите си в Intagram, но връзката им все пак излязла наяве. 

Много от феновете на Туба коментират новата й любовна тръпка, като я предупреждават, че 30-годишният Екин е сърцеразбивач и има репутацията на вятърничав мачо. Разбира се, Бююкюстюн не отговаря на подобни коментари.

Екин Мерт Даймаз е познат на българските зрители от хитовата романтична сага "Ягодова любов", в която пресъздава образа на скромния, сериозен и сърдечен младеж Волкан Мазароолу.

Екин Мерт имаше връзка с Ханде Ерчел (Хаят от "Любовта не разбира от думи"и  Хазал от "Черната перла"), но през 2016 г. се разделиха, а той изживява нова любов със 7 години по-голямата от него Елиз Сакучоолу, бивша съпруга на певеца Мурат Боз. След като приключи отношенията си и с нея, младокът се впуска в още не една любовни авантюри. 

От своя страна това лято 38-годишната Туба Бююкюстюн ( бивша съпруга Онур Сайлак - Вели от "Ирония на съдбата") се раздели със скандалния турски бизнесмен Умут Евирген, който набързо я замени  с младата 23-годишна актриса Мелиса Шенолсун.

Тогава Туба обяви края на връзката си  с Умут Евирген в Instagram: “Разделихме се преди няколко месеца. Неговото присъствие в живота ми бе страхотно. Мисля, че трябва да покажем уважение към тайните на личния си живот.”

Коментари

Задължително поле