Тъмната страна на шеф Лагадинов излиза наяве в „Алея на славата“

Снимка: NOVA/Красена Ангелова

Тази седмица епизодите на модерната семейна поредица „Алея на славата“ са подготвили нови горещи ситуации, които ще разкрият поредните загадки от миналото на героите и ще повлияят силно на отношенията между тях. Зрителите ще видят част от персонажите в нова светлина, която ще покаже истинските намерения на някои от тях, а това ще поднесе и порция неочаквани обрати. 

Шеф Лагадинов (Деян Донков) е на път да постигне нова победа в ресторант „Беарнез“ с един от най-известните френски готвачи, който ще реши дали успешният ресторант е готов за звезда „Мишлен“. Битката на шефа за отличието ще покаже тъмната му страна и незаконните схеми, които се случват в кухнята и салона на ресторанта. Ще бъде ли Лагадинов разкрит и кой ще се окаже дясната му ръка? 

Милен (Мак Маринов) също успява да влезе в „Беарнез“ и да се срещне с известния френски готвач, опитвайки да разбере какво още крие шеф Лагадинов. Срещата не се харесва на топ готвача и водещ на предаването „Фламбе“ и Милен получава поредната забележка от него. Междувременно инспектор Дерин (Йордан Ръсин) използва връзките си, за да узнае какво се случва с бащата на Лагадинов, а разследването му ще доведе и до фатален случай. 

Разкритата изневяра на Марта (Ирини Жамбонас) и Слави (Свежен Младенов) води до невиждана досега криза в ресторант „Алея“, а отношенията между тях ще се обострят до краен предел. Един от двамата ще поиска да вземе целия бизнес, което няма да остави другата страна равнодушна, а адвокатската намеса ще бъде неизбежна. Всичко това ще доведе до план на Милен и Али (Радина Боршош), който да събере родителите им на едно място и всички заедно да решат съдбата на „Алея“. 

В кухнята на „Фламбе“ ситуацията за Калина (Мария Сотирова) ще достигне своята точка на кипене, което ще се отрази на всички. 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали