Убийство в Сливен: Откриха тялото на бизнесмен в пресъхнал канал край село Панаретовци

Росица Николова
Криминалисти от Областната дирекция и Районното управление на МВР в Сливен разследват убийството под надзора на Окръжната прокуратура

45-годишен бизнесмен от Сливен е убит в района на сливенското село Панаретовци. Тялото му е било открито в пресъхнал напоителен канал. Сигнал е подаден днес, 21 юли, сутринта, потвърдиха от полицията.

Процесуално-следствените действия на мястото на престъплението към този момент не са приключили. Разследването се води под надзора на Окръжната прокуратура, съобщиха от обвинението.

Бизнесменът С.С. имал градина в землището на Панаретовци. Насилствената смърт го е застигнала, след като отишъл да нагледа градината си. Прострелян е с огнестрелно оръжие. След това тялото е било изхвърлено в близкия канал и покрито със съчки. 

С.С. развивал бизнес с търговия на печки тип „камина“, държал обект на едно от тържищата в Сливен. 
Разследването е в много ранен етап. От полицията и прокуратурата засега отказват да съобщят какви са версиите за тежкото умишлено престъпление и дали има заподозрени лица. Работата по случая продължава.

От началото на годината досега в Сливенско бяха извършени 6 убийства и един опит за убийство, след което извършителят сложи край на живота си в затворническа болница.    

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони