Уникална симбиоза в "Колодрума" в Пловдив: Българска музика и световни звезди на ММА и К1

Уникална симбиоза в "Колодрума" в Пловдив: Българска музика и световни звезди на ММА!

Уникална симбиоза очаква пловдивчани и техните гости от цяла България този уикенд в многофункционалната зала "Колодрума", където на 18 ноември (петък) ще се смесят български музикални ритми с един от най-мъжествените спортове ММА в мегашоуто "Вечер на звездите".

Тогава пристигналите в града под тепетата световни звезди в бойните спортове ще участват в официалния кантар преди уникалните битки от веригата SFC в събота вечер. Организаторите от Combat Promotion ще представят на ентусиазираната публика бойците, които ще участват в 9-те битки, 4 от които за титли на SFC. На сцената с тях ще се качат едни от най-атрактивните и провокативни БГ изпълнители начело със световните бийтбокс шампиони SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето и VenZy. Входът за "Вечерта на звездите" в петък е 15 лв., а за желаещите да видят всичко от двудневното зрелищно шоу цената на билетите е между 30 и 50 лв.

Налагащата се с огромни крачки верига SFC стъпва и в България на 19 ноември от 19,30 часа в  зала "Колодрума", където английската промоутърска компания "Combat Promotion" осигурява 9 вълнуващи битки с участието на най-големите бойци в света. Четири от тях ще са директен сблъсък за титлите на SFC - две в ММА и две в К1.

Зрителите в "Колодрума" ще видят на живо и в действие едни от най-големите шампиони в ММА и К1 начело със скалата от мускули Джон Демел-Разрушителят, непобедимата Анита Доганова и безстрашният "чеченски вълк" Али Ескиев. За класата на подготвяното шоу в Пловдив красноречив е и фактът, че от Combat Promotion са поканили UFC рефери, съдии и официални лица, гарантиращи най-добрите световни стандарти, а "Колодрума" се очаква да бъде буквално взривен от провокативния рапър Ф.О., уникални аудио-визуални решения и лазерни ефекти. Непосредствено до "Клетката" в центъра на залата ще бъде изграден и ВИП-сектор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони