Уоруик Дейвис се завръща в ролята на Уилоу

Първи официални кадри от фентъзито 

Продължение на легендарно фентъзи

Първи кадри от новата суперпродукция

„Дисни“ дава парите

Фентъзи епосът „Уилоу“ излиза през 1988-а и се превръща в едно от най-обичаните екранни приключения за времето си. Филмът се отличава и с главната роля за джуджето Уоруик Дейвис в ролята на героичния малък магьосник Уилоу. 

Сега Дейвис се завръща като Уилоу, а Джоан Уоли като Сорша в подготвяното от „Дисни“ продължение на осемдесетарския хит. Този път форматът ще е сериен. 

„Разбира се, казвахме си, че хубавият спомен от стария „Уилоу“ ще си остане, независимо какво ще бъде качеството на сериала, пък и така много нови поколения ще мога да открият филма, но въпреки това предпочитахме този проект да не се случва. Дебютът на първия тийзър трейлър не направи нещата по-добри и само потвърди страховете ни, че новият „Уилоу“ ще бъде точно в калъпа на последните конюнктурни франчайзови проекти“, опасяват се от operationkino.net.

Преди дни студиото представи пълния трейлър на сериала, който представи по-епични кадри, но затвърди очакването за модерни, но писнали на публиката  социални и политически послания. Вече буквално няма нов проект без подобна пропаганда. 
Много фенове като цяло остават скептични, но заради любовта им към оригинала ще хвърлят едно око на сериала, който трябва да тръгне в края на ноември.

Създател на „Уилоу“ е Джонатан Каздан („Соло: История от междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс 5“), който е и шоурънър заедно с Уенди Мерикъл („Arrow“). Режисьор на първите два епизода е Стивън Улфендър („Outlander“), а изпълнителни продуценти са Джонатан Каздан, Рон Хауърд, Уенди Мерикъл, Катлийн Кенеди и Мишел Реджуан. В ролите са Уорик Дейвис, Джоан Уоли, Ели Бамбер, Ерин Келиман, Розабел Лауренти Селърс, Тони Револори, Демпси Брик, Руби Круз, Амар Чада-Пател, Талиса Гарсия, Кевин Полък, Рик Овертън, Крисчън Слейтър и др.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино