Условна присъда за мним работодател, блудствал с две жени

Мним бизнесмен, блудствал с две кандидатки за работа и опитал да изнасили една от тях, бе осъден условно от Варненския районен съд. През май 2016 г. 57-годишният Юлиян М. започнал да публикува обяви в сайт и вестник, че търси домашна помощница и персонал за хотел. Първо препитвал кандидатките по телефона на колко години са, къде живеят и какво е семейното им положение, а после си набелязвал жертви.

На 22 май си уговорил среща с първата потърпевша на публично място в центъра на Варна. Там я убедил да се качи в автомобила му, за да й покаже къде ще работи. Потеглил извън града и спрял в землището на с. Засмяно. В колата започнал да блудства с жената и опитал да я изнасили. Не успял, защото ужасената дама се отскубнала от хватката му и хукнала да бяга. По-късно подала и сигнал на тел. 112. На 13 юни мнимият работодател повторил сценария с млада кандидатка за домашна помощница. Под предлог, че ще й покаже извънградска вила за почистване, я извел извън Варна.

Спрял в безлюден район близо до с. Каменар и отправил оферта за секс. След като получил отказ, започнал да заплашва жената и блудствал с нея. Тя обаче успяла да избяга, стигнала до главния път, спряла преминаващ автомобил и веднага се обадила в полицията и на близките си. Скоро след това Юлиян бил заловен. До момента мъжът е с чисто съдебно досие. Пред магистратите той си призна вината и заради съкратеното съдебно следствие наказанието му бе редуцирано с 1/3 до 2 г. и 8 месеца лишаване от свобода с 5-годишен изпитателен срок. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Коментари

Задължително поле