Успехи за Близнаците, служебни задължения за Водолеите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Денят е почивен, но е добър за активна работа с вашите колеги, за да се справите с общите си служебни задължения. Обмислените действия и решителността ви са гаранция за успех. Ще си осигурите добри приходи. Не допускайте грешки на работното си място, за да не се налага вместо да вървите напред, към нови планове и цели, да се занимавате с поправяне на пропуски. За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.  

ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте заради чужди грешки в този почивен ден. Имате възможност да постигнете целите си въпреки трудностите. Поставете исканията си пред ръководството, но бъдете умерени и изслушвайте какво ви говорят. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало без причина, работата ви спори. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

БЛИЗНАЦИ

Всички започнати задачи ви носят успехи, въпреки че деня е почивен. Приемете предложенията за задгранични делови пътувания.  Бъдещите ви професионални планове и идеи изискват да ги обмислите внимателно. Не правете необмислени изказвания. Не показвайте веднага задоволството си от свършената работа, за да не пробудите нечия завист. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

РАК

Обмислете добре действията си и проявете решителност, като проявите предпазливост и преценявате постъпките си, за да имате успех въпреки че деня е почивен. Имате подкрепа, за да осъществите всичките си планове за деня. Партньорските отношения на работното място са плодотворни и ще ви донесат взаимно удовлетворение, а след време и приходи. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си. 

ЛЪВ

Днес, въпреки че деня е почивен, изгответе новите си проекти и потърсете нови възможности за професионална изява. Имате шанс да проумеете и отстраните грешките си, за да не блокират работата ви. Ако се наложи да разговаряте с началниците и колегите си, запазете спокойствие. Избягвайте спор, който може да доведе до конфликти във ваша вреда. Жените  да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Пригответе се за трудности в този почивен ден и не се поддавайте на примамливи предложения за работа, която след време ще ви донесе много разочарования. Не губете настоящите си позиции на вашето работно място. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и не допускайте да ви изнудят за заем, който искат да получат от вас ваши роднини. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ВЕЗНИ

Отново ви преследват проблеми с хората от деловото ви обкръжението, ако сте на работа и в почивния ден. Причината е в несъгласие от тяхна страна с предложенията ви за промени на работното място. Ще се справите и без тяхната намеса. Трудно ще се издигнете на ново професионални равнище, ако решите да променяте работното си място. Следобед посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

СКОРПИОН

Настроението ви ще се развали заради неочаквана разправия на работното място, ако сте там в почивния си ден. При желание от ваша страна можете да оправите отношенията си и да се заемете със служебните си задължения. Ако пътувате, бъдете предпазливи. След обяд се очертават предложения за нови източници на доходи. Все пак преценете до каква степен са почтени. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Ще се радвате на успех и в почивния ден, ако сте обмислили предварително действията си и не сте прибързани. Професионалните ви задължения изискват  нетипични решения, а вие се страхувате да ги вземете, заради липса на увереност. В материално отношение успехът е с вас, ако не се вживеете прекалено в своята материална същност. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор, а тези, които вече са го срещнали да изберат дата за годеж или сватба. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

КОЗИРОГ

Материалните успехи, ще ви зарадват до обед, но се пригответе за сплетни, свързани с постиженията ви на работното място, които ще чуете в почивния си ден. Във ваша полза е да отстоявате мнението си. Тези които получават ниска заплата, да се замислят върху бъдещи възможности за допълнителна работа. Днес имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място, което ви е изнервило. 

ВОДОЛЕЙ

И в почивния ден ще ви натоварят със служебни задължения, изискващи да сте изцяло задълбочени в работата си, защото сте способни да допуснете сериозни грешки. Ако се справите добре приходите ви ще са отлични. Няма значение в каква професионална област сте заети. Важно е да не предизвиквате сами собствения си срив. Опитайте да си върнете добрите отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. 

РИБИ

Работете, ако се налага в почивния ден, без да се заяждате и да спорите с околните, особено ако при вас са се появили досадни непознати. Променете отношението си към вашите колегите. Ще ви е от полза и ще ви осигури подкрепата им. Отчитайте всичко ставащо на работното ви място. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна задача. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас.

Коментари

Задължително поле