Успех в общуването за Лъвовете, проблеми заради чужди грешки за Скорпионите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Изненадващо, но реално в почивния ден очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. На работното място си наложете спокойствие, за да отхвърлите важните си задачи. Прекалено сте чувствителни. Ще ви предложат пътуване. Приемете го. Ще ви донесе признание, а и ще ви накара да се отпуснете заради промяната на обстановката. Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтания партньор и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не работете прекалено активно в почивния ден. Не са изключени грешки при оформяне на документи, които не бива да подписвате. Ще срещнете трудности, ако се занимавате с преподавателска дейност. Предстои ви предложение за  пътуване. Не се товарете с няколко задачи наведнъж, а ги степенувайте по важност, за да не се преуморите. Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако не искате да се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Поставете ново начало на работното място, въпреки че деня е почивен, но без прибързаност, за да сте уверени в успеха си. С прибързаност няма да успеете да разрешите проблемите си, свързани с финансови загуби. Не провеждайте сериозни делови разговори. Ще бъдете разсеяни заради лични проблеми, които трябва да разрешите в деня. Мили жени, бъдете внимателни, защото е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия при стабилни отношения. 

РАК

Не очаквайте, че ще разрешите с магическа пръчка до края на почивния си ден възникналите финансови проблеми, заради вашата разточителност. Без настроение сте от сутринта, а това оказва влияние върху околните. Коригирайте грешките си на работното си място. Контролирайте емоцията, за да не предизвикате проблеми в отношенията си. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. 

ЛЪВ

Очаква ви успех в общуването и шанс да създадете хармония в отношенията в почивния ден. Не очаквайте промени, свързани с материалната ви стабилност. Проведете разговор, гарантиращ бъдещи материални  успехи, но без да подписвате договореното, заради ретроградния Меркурий. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват в края на другата седмица. Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели, с които не сте виждали няколко месеца. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ДЕВА
                                                                                                                                                           
Въпреки трудностите в почивния ден, които изобщо не бива да ви притесняват, отхвърлете неотложните си задачи. Не разчитайте на помощ.  Недоразумения в отношенията с партньорите ви изнервят, но не си заслужават да се впечатлявате. Тези недоразумения може да се отразят на настроението и самочувствието ви. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

ВЕЗНИ 

На вашето работно място сте в изгодна позиция в този почивен ден. Промените са във ваша полза, независимо че някои завистници се опитват да ви попречат. Разчитайте на помощ и съвети от ваши делови партньори. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях, но можете да им обясните защо сте приели новата работа. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Очертават се проблеми на работното ви място, които са породени от чужди грешки. Не се притеснявайте, защото сте в състояние да се справите успешно с тях. Очаквайте успех от скоро приключени задължения. Наградата ще ви зарадва, но ще събуди и завистта на хората от обкръжението ви. Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да работите спокойно, в приятна обстановка, без никакво напрежение, така сте си планирали почивния ден. Не проявявайте ината си, за да не провалите плановете си. Добре обмислете действията си, за да се възползвате от възможността за успех във всички начинания. Разчитайте на помощ, но сякаш няма да я поискате. Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне именно с тях.

КОЗИРОГ

Не показвайте компетентност по всички обсъждани въпроси на работното място, ако сте там в почивния ден и не са ви попитали за мнението ви или не са свързани с вашата пряка работа. Рискувате да разочаровате деловите си партньори.  Не проявявайте агресия, дори и да ви предизвикват. Със спокойствие ще постигнете целта си. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви, но причината е във вашата заетост и късното прибиране. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие. 

ВОДОЛЕЙ

Добра новина, свързана с изгодно делово предложение ще ви донесе приходи сутринта в този почивен ден. Ще ви споходи неочакван успех и благоприятно разрешаване на проблеми, за които вече отказвахте да мислите. Силни и изпълнени с желание за работа сте, но трудности ще ви попречат да завършите докрай започнатото. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

РИБИ

От вас зависи дали почивния ви ден ще бъде успешен. Завършете започнатите задачи на работното си място и не се стремете към нов професионален връх, за да обмислите отново целите и плановете си. От сутринта се подгответе за успешна търговска сделка. Очаквайте приятна новина. Завършете всичко започнато. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа, като пропуснете срещата с приятелки.

Коментари

Задължително поле