Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 20 март 2019 г.

Откриват новите санирани блокове в Благоевград

Възрастен мъж изпадна в мозъчна смърт и стана донор на черен дроб

Трудната бременност на Джесика Симпсън

Поощряват младите хора да стават родители по-рано

ЕС прие извънредни мерки при Брекзит без споразумение

Насрочват до месец делото за убийството на Виктория Маринова

Съдят интернационално трио наркоградинари

Асен Гагаузов, БСП-Сливен: Обвързваме евентуалното спечелване на евроизборите с предсрочни избори за НС

Дневници на първите законотворци показват във Велико Търново навръх 22 март С богата програма Читалище „Надежда – 1869“ чества своята 150-годишнина

Строят хеликоптерна площадка край Симитли по трасето на АМ „Струма“ Подписани са договорите за надзор при изграждането на тунел Железница

Цветанов за новата си имотна сделка: Доплатих 100 хил. лв. за 39 кв. м повече в същия район

39 хиляди семейства, чиито деца не ходят на училище, са санкционирани

Медиците от Спешна помощ в Русе оттеглят заявленията си за напускане

Христина Шопова: Фестивалът “Blagoevgrad Blues&Jazz”е уникален, съчетава блус и джаз

УХТ-Пловдив модернизира учебната си база с 3 млн. лв.

Университетът по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив ще модернизира учебната си база със спечелен проект по ОП „Региони в растеж“ на обща стойност от 2 999 369,20 лв. УХТ е първото у нас висше учебно заведение, което печели финансиране по тази оперативна програма.
Университетът по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив
Безвъзмездната финансова помощ за изпълнение на проекта в срок от 30 месеца възлиза на 2 990 785,30 лв., от които 85 % (2 542 167,51 лв.) са съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие и 15 % (448 617,79 лв.) са национално съфинансиране. Като собствен принос за изпълнение на проекта УХТ осигурява едва 8583,90 лв. „Проектът предвижда модернизиране и обновяване на двата корпуса, в които се провеждат голяма част от занятията от приоритетните за вуза ни направления „Хранителни технологии“ и „Биотехнологии“, съобщи ректорът на УХТ проф. Кольо Динков.
Строително-монтажните работи са свързани с повишаване енергийната ефективност, сред които топлинно изолиране на сградите, реконструкция на отоплителната инсталация, изграждане на котелно помещение. Предвижда се осигуряване на достъпна архитектурна среда, обновяване на осветлението и изграждане на платформи за хора с увреждания и на многофункционална учебна зала.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.