На 19 март 2018 да почерпят

Путин печели нов мандат с над 75% Изказа големи благодарности за резултата

ЦИК на Русия: Владимир Путин печели 74,55% от гласовете

Зам.-шеф на ФБР работел срещу Тръмп

Цвета Караянчева: Парламентарният контрол ще повиши демократичната легитимност на Европол

Сестрата на Митко Цонев: Музиката ми дава сила

ЧСИ завели 246 000 дела срещу длъжници Събрали са 1,1 милиарда лева през 2017 г.

Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

УХТ-Пловдив модернизира учебната си база с 3 млн. лв.

Университетът по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив ще модернизира учебната си база със спечелен проект по ОП “Региони в растеж” на обща стойност от 2 999 369,20 лв. УХТ е първото у нас висше учебно заведение, което печели финансиране по тази оперативна програма.
Университетът по хранителни технологии (УХТ) в Пловдив
Безвъзмездната финансова помощ за изпълнение на проекта в срок от 30 месеца възлиза на 2 990 785,30 лв., от които 85 % (2 542 167,51 лв.) са съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие и 15 % (448 617,79 лв.) са национално съфинансиране. Като собствен принос за изпълнение на проекта УХТ осигурява едва 8583,90 лв. “Проектът предвижда модернизиране и обновяване на двата корпуса, в които се провеждат голяма част от занятията от приоритетните за вуза ни направления “Хранителни технологии” и “Биотехнологии”, съобщи ректорът на УХТ проф. Кольо Динков.
Строително-монтажните работи са свързани с повишаване енергийната ефективност, сред които топлинно изолиране на сградите, реконструкция на отоплителната инсталация, изграждане на котелно помещение. Предвижда се осигуряване на достъпна архитектурна среда, обновяване на осветлението и изграждане на платформи за хора с увреждания и на многофункционална учебна зала.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.