Фалшив Кевин Костнър измами с пари англичанка

Кевин Костнър и Кристин Баумгартнер се разделиха по най-неприятния начин.

Жена от Англия обяви, че е загубила много пари, след като е била измамена от мъж, представящ се за легендарна холивудска звезда Кевин Костнър и нейния мениджърски екип. 63-годишната Айлийн Лийкс, която живее във Феликстоу, Съфолк, каза, че е била голям фен на Костнър през последните две години. Преди няколко месеца тя започнала да дебне страница във Фейсбук, която смятала, че принадлежи на 69-годишния носител на Оскар.
Тя каза, че след това е била залята от съобщения, в които й се казва, че ще трябва да купи ваучер от £100, за да стане „официален фен“. На г-жа Лийкс е казано, че това ще й даде възможност да се срещне лично с актьора.

- Продължиха да се свързват с мен, накрая се поддадох, защото ми казаха, че няма да се срещна с него, ако не купя карти на Apple, така че купих две за 100 паунда всяка. Тогава получих съобщение, че съм била измамена и че трябва да купя VIP членска карта за над £1000, за да се срещна наистина с Костнър - каза тя.

След това измамата взела нов странен обрат, когато г-жа Лийкс получила видеообаждане от някой, когото първоначално смятала за Костнър.

- Лицето му се движеше и затова реших, че наистина е той. Той седна на един стол в кабинета си и каза: „Това е Кевин Костнър и вие сте била измамена“, казва Айлийн.

Докладвала за измамата, Айлийн казва, че лъжците отново са се свързали с нея, обещавайки й работа и апартамент в Америка, съобщава BBC.

- Безработна съм и загубих много пари, така че не съм много щастлива - обявява още Айлин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа