Фандъкова: Винаги съм била мотивирана да участвам в състезания, ще обявя публично решението си дали ще се кандидатирам за кмет

Столичният кмет Йорданка Фандъкова провери изграждането на градинка на ул. „Черковна”

Кампанията предстои, предстои да се обявяват кандидати, това е сериозна кампания, това е сериозно състезание, заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по повод предстоящия местен вот. Винаги съм била мотивирана да участвам в състезания. Когато взема моето лично решение дали да участвам в това състезание, ще го обявя максимално публично и ще поканя всички представители на медиите. Работим с колегите от ГЕРБ, колегите от СДС, да представим това, което сме направили, а то не е малко, заяви тя.

Фандъкова уточни, че е участвала в качеството си на заместник-председател на ГЕРБ в брифинга, на който по-рано през деня бе съобщено, че управляващата партия ще се яви на местния вот, заедно със СДС. Тя посочи, че не се притеснява от резултатите от социологическите проучвания, според които би загубила битката за София, ако се изправи срещу Мая Манолова. „Единственото нещо, което ме притеснява, е това, което правим, да се случи по най-добрия начин.

Коментари

Задължително поле