Фахрие Евджен е лоша майка и мюсюлманка

В нощта на 31 октомври срещу 1 ноември в много страни по света се празнува Хелоуин. Фахрие Евджен не беше изключение. В своя микроблог тя публикува снимки, на които позира с най-големия си син Каран.

Един от детските центрове в Турция организира тематичен празник, на който гости бяха известното семейство, заедно с техните приятели. Гледайки щастливата физиономия на най-големия наследник на Бурак Йозчивит, можем да заключим, че купонът му хареса. Но някои от феновете на Фахрие определено не я харесаха.

В социалните мрежи турската звезда беше обвинена в нарушаване на ислямските традиции. „Жалко, че двойката Йозчивит успя да разочарова мюсюлманите, те празнуват сатанински празник“, „Срамота, напълно полудяват и учат сина си“, така феновете й коментираха поведението на Фахрие.

Някои дори обвиниха съпругата на Йозчивит, че няма сърце. В разгара на конфликта в Близкия изток, тя празнува. Но имаше и такива, които се обявиха в защита на Евджен. Много абонати на звездите отбелязаха, че посещението на събитие, организирано от детски център, не е празник на Хелоуин, а просто забавно преживяване.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица