Фахрие Евджен се връща на екран

Актрисата търси гледачка на сина си

Известната турска актриса Фахрие Евджен разказа пред журналисти за плановете си, относно кариера, пише информационното издание Sabah.

Съпругата на Бурак Йозчивит се надява скоро да се върне на работа.

В същото време тя уточни, че ако се върне на снимачната площадка, ще трябва да прибегне до услугите на бавачка, която да се грижи за малкия й син Каран. Спомнете си, че по-рано Фахрие категорично отхвърляше такава възможност и твърдеше, че може да се справи с отглеждането на детето без помощта на други хора.

"Скоро ще се върна на снимачната площадка. Понякога ще водя и Каран там, но, разбира се, това няма да се случва всеки ден. Не можем без гледачка и вече започвам да търся подходящи кандидати ", казва актрисата.

Междувременно Фахрие Евджен изуми почитателите си, като публикува своя снимка в интернет, на която според абонатите е използван фотошоп. "Невъзможно е да отслабне така само за няколко дни", написаха феновете, позовавайки се на новогодишната снимка на звездата, на която тя изглеждаше съвсем различно. Според тях съпругата на Бурак Йозчивит е твърде увлечена от Photoshop и използването на филтри.

"Фахрие, ти си много красива жена и няма нужда да отговаряш на някакви изкуствени идеали. Бъди себе си “, призоваха актрисата турски фенове.

Коментари

Задължително поле