Нетаняху заяви, че ще започне преговори за съставяне на силно ционистко правителство

Без галактически сблъсък между ПСЖ и „Реал“

На 18 септември 2019 да почерпят

Плеймейтката Марешка с шокираща победа в „Игри на волята“

Предадоха се двамата мъже, издирвани за погрома в столичния бар

Локализиран е пожарът край Велинград

„Антична Сердика“ става част от игрите и заниманията на децата

САЩ и Беларус ще възстановят напълно дипломатическите си отношения

Тео Ушев получи нова награда

Европейската агенция по лекарствата проверява препаратите, съдържащи ранитидин

Прокуратурата погва техническия шеф на БНР (обзор) Пламен Костов ще отговаря за престъпление по служба

Москва и Анкара договарят нови „перспективни оръжия“

Министър Ангелкова обсъди развитието на балнео туризма с водещи лекари

Инж. Стоян Братоев: Най-добрият кмет на София е този, който е направил най-много за метрото

Наши Миг-29 в съвместна тренировка с румънци и канадци

Фахрие и Бурак разказват за любовта си

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит , които се залюбиха на снимачната площадка на сериала „Чучулигата“ и филма „Любовта прилича теб“, разказват за любовта си пред редактора на списание „InStyle“.

„За пръв път се срещнахме среща в продуцентската компания „Тимс“ като партньори за поредицата „Чучулигата“ и между нас се получи един хармоничен дует, но първите искри между нас прехвърчаха на снимачната площадка на игралния филм „Любовта прилича на теб“, спомня си Бурак.

Попитан какъв става, когато се влюби, актьорът споделя, че не може да изрази това чувство с клише, защото то е много дълбоко. „Когато човек се влюби, същността му се разкрива и той показва истинското си аз. Когато се влюбя, срещам истинския Бурак – няма нужда да си поставям пречка, да бъда самонадеян, да променям външния си вид, позицията си. Това, което се случва в този момент, се случва за миг. Вечната, безмерна любов е нещо като от друг свят. По правило имам развълнувано и неспокойно състояние. Когато се влюбя, тази ситуация се засилва и вече не се вписвам в обичайното си състояние. Нямам какво повече да разказвам, тази любов пролича и в играта ми в „Чучулигата“ и „Любовта прилича на теб“, казва Йозчивит.

От своя страна Фахрие допълва: „Мисля, че любовта е вдъхновение и източник на радост. Вълнението, което изпитваме, не може да бъде измерено с никакви по-големи емоции. Можем да сме щастливи много пъти в живота си, но човек е най-щастлив, когато е влюбен.“

Когато са заедно двамата обичат да гледат филми вкъщи или да се разхождат из места, които им дават усещане за спокойствие.

Бурак обаче не пропуска да подчертае, че голямата му страст е и да шофира. „Бъдете сигурни, че и ние, като всички хора правим прости неща, например шофирането на кола е любимото ми забавление. Когато започнах да използва Instagram, наскоро разгледах снимките си и забелязах, че почти всички са заснети в кола. И си казах: „Аз живея повече в кола си“.

Попитана кои са основните елементи в една връзка, Фахрие отговаря: „На първо място, разбира се, това е доверието, а също така да уважавате човека до вас като личност.“, а Бурак допълва: „Увереността е най-важното в една връзка, само така може да се разкриете изцяло. Не е нужно да криете нищо за себе си пред човека, който е до вас. И ако той ви приеме такъв, какъвто сте, значи, че имате правилна връзка“.

Следващият въпрос е към Бурак е, защо е предложил на Фахрие да играят заедно във филма „Любовта прилича на теб“- защото вече са постигнали хармония като партньори в „Чучулигата“, или защото вече са изпитвали любовни чувства. Ето какво отговаря актьорът: „Не, чувствата бяха абсолютно без значение. Само заради нашата хармония, която постигнахме като партньори в „Чучулигата“. Тази наша хармония развълнува социалните мрежи, появи се армия от фенове, получихме възторжени отзиви. Бяхме невероятно обичани в ролите на Камран и Фериде … Ето защо, след като сериалът приключи, реших че трябва да прехвърлим тази хармонията и в друга лента.“

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.