Розово фламинго подлудява летище Бургас Аеропортът има надеждна звукова система

София планира 52 нови електробуса

Екстремна опасност от пожари в 11 области у нас се очаква утре

Над 1000 учители не достигат за страната Според синдикати педагозите са малко заради назначаването им на срочен договор

Катастрофа между три коли затруднява движението по магистрала „Тракия“

Гьобекли тепе и Зеугма – древният чар на Турция Югоизточната й част е все още непозната за туристите, но е истинска ориенталска приказка

Започнаха разговорите между външните министри на Франция и Иран по време на срещата на Г-7

Голям пожар гори край Охрид

Започва поредно издирване на жената птица Амелия Еърхарт - пионер в авиацията, изчезва без следа през 1937 г.

Самара Уивинг в сватбен съспенс “Докато смъртта ни раздели” е лятно жанрово забавление

Евакуираха плаж в Барселона заради бомба от Втората световна война

Деца от българската диаспора в Украйна, Сърбия и северна Македония посетиха Габрово Групата е част от втората национала кампания „Има и по-добро решение“

Иранска правителствена делегация е пристигнала в Биариц за срещата на Г-7

Мистериозният влатвин – камък с неизвестен произход

Самолет и хеликоптер се сблъскаха в майорка, петима души са загинали

Феновете на „Левски“ обявиха война на БФС

 

Привържениците на „Левски“ обявиха война на БФС. „Сините“ заплашиха, че няма да търпят повече своеволия срещу любимия им клуб, каквито според тях има от няколко години. Феновете изляха своя яд към управниците от „Иван Асен II” в декларация, публикувана на официалния сайт на Националния клуб на привържениците.

„Г-да от БФС, намираме се в състояние на постоянен протест срещу вас, защото ви смятаме за вредни, некомпетентни3401 и корумпирани до мозъка на костите – се казва в публикацията на „сините“. – Формите на протест, които привържениците на „Левски“ познават, са разнообразни. Средствата – също. Някои от тях бяха демонстрирани на последния мач.

Предупреждаваме ви, че ако произволът над „Левски“ от страна на БФС продължи, протестът на Сектор Б ще се засили. Всяко едно административно своеволие от ваша страна ще бъде последвано от оглушителен тътен. Всеки хванат съдия ще бъде изпращан с оглушителен тътен. Всяко изказване в стил „Лечков“ ще бъде посрещано с оглушителен тътен.

Тенденциозното наказание на един от основните ни футболисти Роман Прохазка ще доведе след себе си оглушителен тътен. Затварянето на очите пред своеволията на Моци ще има същия резултат.

И ако това в някакъв момент доведе до инцидент с пострадали, за това ще сте отговорни единствено и само вие – ликвидаторите на футбола в България.“

Припомняме, че словакът бе наказан за двама мача по видеозапис след контузията на Абел Анисе по време на дербито от 3-тия кръг на Първа лига.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.