Феновете на „Левски“ обявиха война на БФС

 

Привържениците на „Левски“ обявиха война на БФС. „Сините“ заплашиха, че няма да търпят повече своеволия срещу любимия им клуб, каквито според тях има от няколко години. Феновете изляха своя яд към управниците от „Иван Асен II” в декларация, публикувана на официалния сайт на Националния клуб на привържениците.

„Г-да от БФС, намираме се в състояние на постоянен протест срещу вас, защото ви смятаме за вредни, некомпетентни3401 и корумпирани до мозъка на костите - се казва в публикацията на „сините“. - Формите на протест, които привържениците на "Левски" познават, са разнообразни. Средствата - също. Някои от тях бяха демонстрирани на последния мач.

Предупреждаваме ви, че ако произволът над "Левски" от страна на БФС продължи, протестът на Сектор Б ще се засили. Всяко едно административно своеволие от ваша страна ще бъде последвано от оглушителен тътен. Всеки хванат съдия ще бъде изпращан с оглушителен тътен. Всяко изказване в стил "Лечков" ще бъде посрещано с оглушителен тътен.

Тенденциозното наказание на един от основните ни футболисти Роман Прохазка ще доведе след себе си оглушителен тътен. Затварянето на очите пред своеволията на Моци ще има същия резултат.

И ако това в някакъв момент доведе до инцидент с пострадали, за това ще сте отговорни единствено и само вие - ликвидаторите на футбола в България.“

Припомняме, че словакът бе наказан за двама мача по видеозапис след контузията на Абел Анисе по време на дербито от 3-тия кръг на Първа лига.

Коментари

Задължително поле