Фенове на „Милан“ дразнят легендата Малдини

 

Закачката между привържениците на „Милан“ и легендата на тима Паоло Малдини бе възобновена. Това се случи по време на визитата на „Киево“ от 8-ия кръг на Серия А, спечелена с 3:1 от „росонерите“.

„Има само един капитан, има само един капитан Франко Барези“, пяха дълго време тифози на гостите по подобие на 2009 г., когато същото се случи по време на бенефиса на бранителя.

Причина за това е отказът на Малдини да заеме ръководен пост в клуба. Бившият защитник на „червено-черните“ призна, че не вижда бъдеще в този проект.

За разлика от него наставникът на „Милан“ Винченцо Монтела остана доволен от силната серия на неговите възпитаници и 3-тото място във временната позиция.

„Това е заслужен успех над един отличен отбор - коментира треньорът.- Вече можем да усетим европейския въздух. В събота играем срещу „Ювентус“, но дали това е сблъсък за скудетото? Предпочитаме да не вдигаме много шум.“

За въпросното домакинство срещу „бианконерите“ се стяга и българският фен клуб на „Милан“. Близо 100 родни запалянковци ще пътуват за Милано, за да подкрепят своите любимци. За целта те са се сдобили вече с билети за мача, а очакванията са „Сан Сиро“ да бъде пълен до краен предел.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят