Фестивалът „Hills of Rock 2018” на 20 и 21 юли в Пловдив

Концертът на „Iron Maiden” под тепетата ще е с отделни билети

Фестивалът „Hills of Rock 2018” ще се проведе на 20 и 21 юли в Пловдив, а концертът на прочутата банда „Iron Maiden” на 22 юли ще е извън програмата му и ще е с отделни билети, съобщиха организаторите на музикалното супершоу идното лято край гребния канал в града под тепетата.

”Hills Exclusive е нов формат, чрез който фестивалът Hills of Rock ще представя специални концерти на световноизвестни артисти извън фестивалните дни на „Hills of Rock 2018”, който е ежегоден и е част от програмата на „Пловдив 2019“.

Организаторите на фестивала „Hills of Rock” правят специален жест към всички, закупили до 15 ноември промоционални билети от 60 лева, като те ще важат и за концерта на Iron Maiden на 22 юли. Освен това всеки, закупил промоционален билет, има на разположение 10 дни, в които да реши дали така обявените дати на фестивала 20 и 21 юли 2018 година го устройват и ако е възпрепятстван може да върне билета в мястото, от която е закупен. Поръчаните билети онлайн, могат да бъдат върнати в офисите на съответния билетен оператор Eventim или Ticketpro.

От тази сряда билетите за фестивала „Hills of Rock” ще се продават на цена от 80 лева до 31 декември, която ще се увеличава през следващите месеци – на 90 лева до 20 март 2018 г., на 100 лв. от 21 март до 20 юни 2018 г. и на 120 лв. от 21 юни до 20 юли 2018 г. Който желае може да си закупи комбиниран билет за двете събития (Hills of Rock и Iron Maiden) на цени от 120 лв. до 31 декември 2017 г., 140 лв. - до 20 март 2018 г., 150 лв. - до 20 юни 2018 г. и 170 лв. до 20 юли 2018 г.

Хилядите почитатели на великаните на рока от „Iron Maiden” в България ще могат да видят идолите си на живо у нас на 22 юли 2018 г. от 20 часа на сцената край гребния канал в Пловдив. След невероятния успех на турнето от 2016-2017 година по повод 16-тия студиен албум The Book of Souls Iron Maiden отново поемат на път през 2018 с поредица от концерти и фестивални шоута в Европа.

Световното турне Legacy Of The Beast ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август. Пълният списък с датите за европейското турне ще бъде публикуван на www.ironmaiden.com, като концертите се очаква да продължат и през 2019 г. Концепцията за световното турне Legacy Of The Beast е вдъхновена от едноименната мобилна игра и комикс на Maiden. Дизайнът на сцената ще е зрелищен. Там ще оживеят няколко различни съединени "свята", а сетлистът ще включва голяма част от хитовете на групата, както и изненади от по-късните албуми. Мениджърът на Iron Maiden Род Смолууд сподели:

"Както нашите фенове вече знаят, откакто Брус и Ейдриън се присъединиха отново към Maiden в началото на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, така и само с вечни хитове. Това ни харесва по много причини, защото бандата може да изпълни и новите парчета, и големите си хитове, които зареждат емоционално феновете и сбъдват техните желания. Както се казва поддържаме нещата живи - не само за феновете, но и за бандата. За този концерт, изпълнен с хитове, решихме да базираме темата около името на Legacy Of The Beast, което изцяло пасва на целите ни, и ни дава възможност да бъдем креативни и да се забавляваме, особено с Еди! Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко в момента, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България