Формация "Виктори" отново в Несебър

Руската вокална формация „Виктори“ гостува за втора поредна година на несебърска сцена. Момичетата отново се изявиха с богат репертоар от песни, сред които хитове от последните няколко десетилетия. Девойките показаха силно сценично присъствие, много чар и талант. В лятната нощ на 23 юли площад „Жулиета Шишманова“ бе изпълнен от прекрасните гласове на осемте момичета – лауреати на множество награди и отличия от цял свят.

Репертоарът на групата бе разнообразен тематично и жанрово, а несебърската публика беше приятно изненадана, както от изпълнения на руска естрадна музика и традиционни руски песенни мотиви, така и от кавъри на класически рок „парчета“ и песента „Една българска роза“, изпълнена на оригинален език.

Ръководител на група „Виктори“ е Людмила Шашкина – заслужил деец на културата на Московска област и прочут музикален педагог. Формацията гостува в Несебър с организационното съдействие на Национално движение „Русофили“ – Бургас с областен председател Женя Илиева.Гост на събитието бе Кристина Иванова- главен секретар на движението.

Коментари

Задължително поле