Франция с план за спирането на Модрич и Ракитич

Франция има план за спирането на Лука Модрич и Иван Ракитич. Това разкри нападателят на "петлите" Антоан Гризман.

"Двамата са играчи на топ ниво - похвали ги голаджията на "Атлетико" (Мадрид). - Те са лидерите на този отбор. Дидие Дешан обаче има план. Знае как да ги спре. Мотивирани сме да помогнем в неговия замисъл. Страната ни очаква много от нас. Разбираме много добре това и сме уверени, че можем да успеем, макар че ще бъде много трудно. Имаме чудесна отбрана, която е в основата на успехите ти. В атака имаме експлозивността на Килиан Мбапе, там е и Оливие Жиру, който знае как да извлече максималното от всяка ситуация."

В осминафинала с Аржентина, Дидие Дешан спря "гаучосите" с подобен план. Той постави петима "пазачи" на Лионел Меси. Пол Пофба, Самюел Умтити, Нголо Канте, Рафаел Варан и Бенжамен Павар бяха получили специални инструкции за опазването на "десетката". Със сигурност тези играчи ще са замесени в плана по обезвреждането на Модрич и Ракитич.

"Имаме възможност да сбъднем детските си мечти - заяви Блес Матюиди. - Толкова сме близо до трофея, че мога да го докосна. Този мач е нашият живот и ще се борим за успеха срещу Хърватия".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят