Хазал Кая била готова да стане майка

Първият брак на известния актьор Али Aтай, сегашен съпруг на Хазал Кая, е бил неуспешен и той се разделя с жена си като цивилизован човек - без скандали и мръсни номера. Али Aтай и Ебру Kансиз се развеждат официално в средата на април 2013 г.

В този момент Хазал Кая е в краткотрайна връзка с Джан Бономо, След като се разделят, в края на 2013-а, общи приятели запознават Хазал и Али и първата информация за това, че са се залюбили, се появява в турската преса през януари 2014-а. Както е известно, след 5-годишна връзка двамата се ожениха и сега са считани за една от най-щастливите двойки в турския шоу бизнес.

Местните таблоиди налагат внушението, че е възможно в най-скоро време Хазал Кая да стане майката. За желанието на актрисата възможно най-бързо да забременеете, те били информирани от нейни "близки приятели". "Edition Aksam Life" например съобщава, че Хазал била убедена, че ще може успешно да съчетае кариера и майчинството и искала да забременее още тази година.

Имайте предвид, че в турските медии има две основни теми за омъжените актриси - деца и развод, Хазал има късмета, че засега се обсъжда само това, дали ще става майка, докато Берен Саат вече е в графата на развеждащите се.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Култура