Хазал Кая и мъжът й съдят хазаина си

Турските медии тиражираха новината, че младоженката Хазал Кая платила част от наема за наетата от нея и съпруга й къща, но отказала да плати цялата дължима сума. Актрисата отрече информацията, че дължи някому пари. В действителност Хазал и Али Aтай наели къща, като авансово трябвало да платят 192 000 турски лири. Оказало се обаче, че в къщата се разнася непоносима миризма на мухъл.

Извикани на място експерти, са направили официално заключение, че обителта не е подходяща за живеене и от името на младото семейство са поискали разваляне на договора. Актрисата и съпругът й са завели дело срещу собственика на имота, да им върне дадените от тях авансово пари и спечелили делото на първа инстанция. Собственикът обаче е подал насрещен иск, настоявайки, че е претърпял не само физически, но и морални щети.

Адвокатът на семейната двойка казал пред съда, че актрисата има намерение да става майка, но преживяния стрес оказва негативно влияние върху здравето й. Това е по-скоро един обикновен адвокатски трик, предназначен да предизвика съчувствие от съдиите, коментират турските медии.

Междувременно Хазал Кая и Бурак Дениз, които са екранна двойка в сериала "Нашата история", дадоха голямо интервю за румънската преса. В момента там при голям успех се излъчва въпросната поредица. Актьорите опроверга информацията за съществуващ помежду им скандал, тиражиран от жълтите турски медии. Бурак призна: "Имаше дни, когато бях малко ядосан на екипа на сериала, заради нарушаване на графика на снимките, но след това Хазал ме успокояваше и разсмиваше. Понякога аз правя същото за нея."

От своя страна Хазал споделя, че се чувства чудесно на снимачната площадка с помощта и подкрепата на Бурак.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали