Хазал Кая се разболя от коронавирус

Прекъсна снимките на новия си сериал

Известната актриса Хазал Кая отдавна не се е появявала на екраните. След като стана майка, тя се отдаде на отглеждането на сина си.

Сега обаче, още със само си завръщане на работа - на снимачната площадка на поредицата "Полунощ в Пера Палас" (Pera Palas'ta Gece Yarısı) - актрисата се разболя от коронавирус. В момента кара карантина в дома си.

Хазал беше толкова развълнувана от новия проект, в който ще участва, че в продължение на няколко месеца взимаше уроци по пеене , заради ролята на Есра.

Сюжетът е базиран на едноименния роман на Чарлз Кинг. Въпреки че сериалът, който се снима за Netflix, се състои само от 8 епизода, подготовката за него беше повече от сериозна.

Снимките започнаха миналата седмица и Хазал Кая дойде на снимачната площадка с голям ентусиазъм. Въпреки взетите предпазни мерки обаче, актрисата все пак се зарази с коронавирус. Времето минава и режимът на самоизолация приключва. Така че актрисата скоро ще се върне на работа, съобщават от екипа.

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Полунощ в Пера Палас", е Karga Seven Pictures. Режисьор е Емре Шахин, а сценарият е написан от Елиф Усман.

Любопитно е, че първоначално главната женска роля, в която ще гледаме Хазал Кая, е била предложена на не по-малко популярната ѝ колежка Серенай Саръкая, която обаче я отказала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица