Хали Бери ракри кое е новото й гадже по нестандартен начин (СНИМКА)

Мистерията около любовния живот на Хали Бери най-накрая е разкрита. Изглежда, че актирсата сподели с феновете си идентичността на своя таен приятел, с когото са заедно от няколко месеца.

Тя започна да пуска малки улики през юли, когато публикува снимка на мъжки и женски крака, но запази в тайна името на любимия си. Сега обаче Бери реши, че е време да спре с криенето и да разкрие мистериозния си приятел.

Тя публикува своя снимка, на която носи тениска с имената на музиканта Ван Хънт. „Вече знаете“, гласеше описанието под фотоса и към него беше залепена и една емотиконка на сърце. Досега феновете се задоволяваха само със снимки на крака, които бяха публикувани през лятото.

Хали има зад гърба си три брака. Тя беше омъжена за Дейвид Джъстис от 1993-а до 1997 година, след което мина под венчилото с Ерик Бенет. Двамата останаха семейство само четири години (2001-2005).

Последната сватба на Бери беше през 2013 година, когато тя се врече във вярност на Оливие Мартинес. С третия си бивш съпруг актрисата има 6-годишен син Масео и споделя 12-годишната си дъщеря Нала Обри с бившия си приятел Габриел Обри.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Коментари

Задължително поле