Ханде Ерчел се грижи за добрата си визия

Гледаме актрисата в "Любовта не разбира от дума"

Сериалът "Любовта не разбира от думи", който приковава вниманието на българските зрители всеки уикенд от 17 да 19 чака по Диема фемили, разказва историята на красивата Хаят Узун, в ролята на която гледаме актрисата Ханде Ерчел. Героинята й се мести от Гиресун в Истанбул, където заживява с двете си приятелки Ипек и Аслъ. Майка ѝ Емине пристига със сестра си Фадик, като заявява, че Хаят или ще си намери работа, или ще се върне обратно в Гиресун. На път за интервю в текстилната компания „Сарте“, тя среща непознат човек, с когото влиза в конфликт. По-късно разбира, че той всъщност е шефът на фирма „Сарте“, а именно богатият наследник Мурат Сарсълмаз, в образа на който се превъплъщава Бурак Дениз.

По време на интервюто Хаят е сбъркана със Суна Пекташ, дъщеря на близък приятел на бащата на Мурат. Хаят не изчиства недоразумението и е наета на работа на мястото на Суна. Въпреки постоянните спорове между Мурат и Хаят, той започва да се влюбва в нея.

Преди "Любовта не разбира от думи" гледахме Ханде Ерчел в сериала "Черната перла", в който си партнира с Толгахан Сайъшман.

25-годишната днес актриса е родена в Бандърма, Балъкесир. Учи изобразително изкуство в турския университет за изкуства "Mimar Sinan". През 2012 г. участва в конкурса "Miss Civilization of the World", проведен в Баку, като заема второ място и носи голям успех на родината си.

Първата роля в сериал изиграва година по-късно - в хита "Чучулигата", а през 2014-а се включва в мелодрамата "Дървото на живота" . Още през следващата година идва световният й успех с телевизионната поредица "Дъщерите на Гюнеш", удостоен с голямата турска филмова награда "Златна пеперуда". В него тя пресъздава една от главните роли - тази на Селин, като отново на "Златна пеперуда 2015" е една от носителките на приза "Най-добра изгряваща звезда". През лятото на 2016-а се включва в също толкова успешния проект на ShowTV "Любовта не разбира от думи", вдъхвайки живот на главната героиня Хаят, а после и в драмата с Толгахан Сайъшман "Черна перла".

В социалните мрежи някои намират Ханде Ерчел за секси, а други - че има все още детинско излъчване. "Като едно младо момиче да чувам и двете неща за себе си, много ме ласкае. Според ситуацията зависи дали ще съм секси или ще съм още дете. Трябва и да съумяваш да запазиш мярата, все пак. Когато чувам такива неща за себе си, съм много щастлива", споделя актрисата в интервю. Признава, че се грижи за добрата си визия. "Но ако бях това, което съм, само заради красотата си, нямаше да съм щастлива. Предпочитам да получавам повече мнения за актьорската ми игра. А красотата е едно малко сладко предимство в цялата схема", подчертава Ханде Ерчел.

В началото на годината майката на актрисата загуби битката с рака. Айлин Ерчел се спомина на 47-годишна възраст, което съсипа от мъка младата актриса.

Коментари

Задължително поле