Херо разтрогна, поема „Лудогорец“

Димитър Димитров-Херо изненадващо разтрогна договора си с казахстанския „Иртиш“ 10 кръга преди края на местното първенство. Двете страни се разделили по взаимно съгласие и като приятели, обявиха за „Труд“ медии от Павлодар. Родният спец афиширал желание да се завърне в България като изтъкнал поне 3 причини за решението си, които не се осветляват.

Почти сигурно Херо поема „Лудогорец“ като двете страни нямат разминавания по параметрите на контракта, който чака само да се парафира.

Миналата седмица Мирчо Димитров, агентът на Херо, се появи в Казахстан с Христо Стоичков по време на футболния турнир на световните звезди. Но по думи на Камата, както и на старши треньора на „Астана“ Мъри Стоилов агентът не е напускал столицата в посока Павлодар. Фактори на футбола от цялата страна обаче са били във ВИП-а на стадиона през двата дни на събитието и българският мениджър е имал много срещи.

По информация на „Труд“ се очаква българин да замени на поста Херо в заемащия четвърта позиция в шампионата тим на „Иртиш“. Димитров пък напуска клуба след 2 години вярна служба и ще се сбогува на пресконференция днес.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Защо Лудогорец не взимат пример от Левски и Боримиров, да си назначат нещо като треньор изпуснал купата и първенството, подвизавал се като сервитьор и да чакат, да чакат да цъфнат налъмите в банята.

  2. „РАЗТРОГНА“ Е ЦЪРКОВНО ПОНЯТИЕ – ЗА РАЗТРОГВАНЕ НА БРАКА МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА,ПРИМЕРНО. ПРАВИЛНИЯТ ИЗРАЗ Е“ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА“.ВИЕ ЖУРНАЛЯТА,КАТО „ЗАХАПЕТЕ“ ЕДНО ПОНЯТИЕ НЯМА ПУСКАНЕ,НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРАВИЛНО.НАПРАВЕТЕ СИ СПРАВКА И ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО-ПИТАЙТЕ ДЯДО ПОП,ТОЙ ЩЕ ВИ НАСОЧИ

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.