Хитов сериал с Хазал Кая тръгва в България (ВИДЕО)

Нов сериал с една от най-големите турски звезди тръгва в България. Актрисата Хазал Кая, която придоби световна слава с ролите си в "Забранения плод" и "Огледален свят" се завръща с поредицата "Нашара история". 

Сериалът стартира на 11 януари (понеделник) в ефира на Diema Family. Епизодите ще се въртят всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 ч., а партньор на Кая ще бъде Бурак Дениз ("Любовта не разбира от думи", "Кварталът на богатите").

Сериалът разказва за живота на бедно истанбулско семейство. Филиз (Хазал Кая) - най-голямото дъщеря в семейството, посвещава живота си възпитанието на по-малките си братя и сестри, след като майка им ги напуска, а баща им се отдава на алкохола. Рахмет е най-голям от братята си, той завършва училище и предстои да кандидатства в университет. Хикмет е тайно влюбен в забранено за него момиче, а Кираз е добросъвестната и нежна. Фикрет е този, който мисли единствено за себе си, а най-малкият от всички е Исмет. Един ден Филиз среща Баръш (Бурак Дениз) и двамата се влюбват един в друг. Разбира се, те не подозират колко изпитания им е приготвил животът и колко прегради ще трябва да преодолеят, за да останат заедно.

Коментари

Задължително поле