Хороскопът на Алена: Близнаците да не закъсняват, Раците да отхвърлят спешни задачи

ОВЕН

Не са изключени конфликти с вашите колеги. Всички проблеми на вашето работното място ще разрешите, ако не сте прибързани и спазвате изискванията на планетата. Ще получите известие за материални придобивки, но не бива да споделяте радостта си, за да не ви ги отнемат ваши роднини. Предпазвайте се от нови запознанства, скъпи необвързани жени. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

ТЕЛЕЦ

Не избързвайте в думите и в действията си, за да не обидите колеги, на които разчитате. Независимо, че денят ви е достатъчно натоварен със задължения, ще ви се обадят делови партньори, за да обсъдите бъдещото си сътрудничество. Бъдете предпазливи към направените делови предложения, ако са свързани със сериозни инвестиции. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени,  или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа.

БЛИЗНАЦИ

Отидете на работа освободени от напрежението в дома ви. Във ваша полза е да приключите със служебните си задължения до обед. Предпазвайте се от опити на ваши близки да ви убедят да назначите роднини на работа във вашата фирма, най-вече защото сте си патили. Скандалите и проблемите в бъдеще са сигурни. Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството и за любимия си, скъпи дами. Вечерта ще изживеете мечтано щастие, последвано от незабравими сексуални мигове.

РАК

Сутринта сте напрегнати, защото имате да отхвърлите нови спешни задачи. Пазете се да не обидите ваш колега с необмислени думи, само защото ви занимава с неговите задължения. На работното място се справяте отлично. Забравете притесненията и не мислете за евентуални провали, които можете да предизвикате сами. Отидете на ресторант с любимия мили жени, а ако сте семейни с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни  и спокойни интимни мигове. 

ЛЪВ

Запознанствата са нежелателни, дори и ако сте ги планирали. Отложете срещите си. Ако имате възможност и не сте дежурни през нощта си останете у дома, защото сте изнервени, а вместо да гледате натоварващи новини, се отдайте на активна почивка. Ако се налага да търсите подкрепа на идеите си, обадете се на ваши влиятелни познати, на които сте помагали преди време. Интимният ви партньор е на върха на щастието мили жени, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

ДЕВА

На работното място сте дейни, но деловите разговори няма да ви донесат успех. Не са изключени проблеми с вашите колеги. С такт и търпение ще се справите с делови проблеми, но след време разправията отново ще избухне. Докажете какви професионалисти сте. Печелите си врагове, защото рядко цените знанията на другите хора или ако ги цените, не го показвате. В личният ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор. 

ВЕЗНИ

Поставете внимателно, но добре обмислено успешно начало на нови занимания. Не се надявайте на бързи резултати на работното място, въпреки че работите с удоволствие и сте уверени във възможностите си. Ако приемете, че усилията ви не са напразни и ви носят очакваните успехи след известно време, ще се справите с лекота със задачите си. Откажете се от романтична среща. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Денят не е подходящ за активна работа. Трудностите няма да са малко, но не трябва да ви притесняват, защото сте способни да се справите и без странична помощ. Повярвайте в силите и знанията си. Работата ви спори, ако се занимавате с рутинни задължения. Срещате разбиране от страна на вашите колеги. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Имате щастието да разрешите всичките си лични проблеми. За съжаление на малцина ще се отдаде възможност да осъществят своите мечти за успешни проекти още днес. Не взимайте необмислени делови решения. На работното си място се постарайте да не капризничите и да не ставате досадни с недоволството си. Не прекалявайте с търпението на близките си. Любимия ви очакват повече внимание от вас. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове. 

КОЗИРОГ

Дайте си време за размисъл и не предприемайте драстични мерки в служебно отношения. Изтощението ви вреди. До обед са възможни разправи у дома, които ще блокират и работата ви. Проблеми на работното ви място ще създадат напрежение до крайност и ще се наложи да отидете на всяка цена, ако искате да се справите с тях. Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план. Вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. 

ВОДОЛЕЙ

Възможни са проблемни отношенията с хората от вашето обкръжение, даже и в деловото. Ще се справите, ако не се ядосвате, проявите сдържаност и действате обмислено и предпазливо, въоръжени с такт и търпение. Ще се наложи да подновите стари делови контакти с хора, от чиято помощ се нуждаете до края на годината, но не знаете как да подходите. Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

РИБИ

Очаквайте информация за материални успехи, които за пореден път без причина ще предизвикат завистта на съседите и приятелите ви. Бъдете внимателни и не споделяйте нищо, за да не ви използват хора, които обичат да живеят на нечии гръб без особено усилие. Не давайте обещания за заеми. Колегите ви са готови да ви подадат ръка, за да осъществите идеите си. Обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора мили жени. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия в този ден.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп