Хороскопът на Алена: Близнаците да не отказват допълнителна работа, Раците да не разказват много на чашка

ОВЕН

Денят е почивен! Не водете делови разговори и не позволявайте на ваши делови партньори да ви убедят да се включите в рисковани начинания, само за да не си развалят планираната почивка. Поискайте доказателство, че и те ще инвестират и че вашия дял не е най-голям. Не бързайте с взимането на крайни делови решения подтиквани от емоцията, за да не си навредите. Любимите ви хора разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

ТЕЛЕЦ

В почивния ден обмислете и се подгответе за предстоящи срещи с ръководството и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили делови срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения. Всички делови проблеми ще се разрешат, ако сте предвидливи и тактични. В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите, ако искате да съхраните хармонията в интимния си живот.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте заети в почивния ден и работите в сферата на услугите, се налага да предприемете промени на работното място. Не отказвайте допълнителна работа, защото е пряко свързана с бъдещите ви успехи. Не е изключено да ви донесе добри приходи. Без колебание проведете всички важни делови разговори до обед. Успехът може да ви изневери, ако не прецените добре новите си познати. Любимите ви хора не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Вечерта се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Разчитайте на себе си в почивния ден и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат погрешна информация, за да ви провалят, а вие да разберете, когато не можете да реагирате. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да разказват за себе си на чашка, да се предпазват от излишни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Близките ви са очаровани от възможността да ви помогнат със съветите си. Зачитайте мнението на любимите си хора и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Въпреки че деня е почивен, не пропускайте да обмислите възможностите, позволяващи ви да започнете нова работа. За съжаление сте във властта на емоцията и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от грешки на работното място. Ако разчитате на късмета си, рискувате да се провалите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите лични пропуски. Любимите ви хора са изненадани от ранното ви прибиране у дома. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но умората ще изчезне след приятния и за двама ви секс.

ДЕВА

Разрешете бързо, ако може още днес, въпреки че деня е почивен, деловите проблеми, които ви блокират. Разчитайте на себе си, но се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите разговори са успешни. Познанствата ви няма да са малко, но бъдете предпазливи и ги преценявайте добре, за да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия успех. Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.  Звездите предупреждават мъжете , че е възможен край на романтично увлечение. Не се разделяйте след сексуални мигове, защото ще си създадете бъдещи проблеми.

ВЕЗНИ

В почивния ден ще се справите с новите си служебни задачи, но ще положите повече усилия. Не търсете помощ, а надмогнете сами с трудностите. Разчитайте на на собствените си знания и умения. Ако сте решили да се заемете с допълнителна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си отношения. Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Въздържайте се от взимане на важни решения и от активна работа в почивния ден, ако е продиктувана от желанието ви да се докажете пред новите си колеги. Ще ви оценят и без упорство от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите черта под старите задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви половинки са в очакване на приятни сексуални мигове, затова се приберете навреме от работа.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте отношенията и позициите си на работното място. Напрежението в почивния ден ще бъде голямо, заради новина, която ще ви подтикне да сте дейни, но и ще ви изнерви, ако не сте внимателни или не е по силите ви. Възприемайте спокойно неприятностите, предизвикани от ваши завистливи колеги, които имат намерение да ви попречат да постигнете целите си. Семейните представители на знака да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка и ще изживеят незабравими романтични мигове, последвани от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Отложете обмислянето на важните делови решения в почивния ден. Използвайте деня си, за да анализирате грешките си и поведението си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още веднъж намерението си да провеждате през следващата седмица делови срещи и да уговаряте кредити, защото може да не сте подготвени. Разсейте на всяка цена съмненията, че сте изневерили още днес, за да си спестите по-нататъшните неприятности. Вечерта се постарайте да изясните напълно отношенията си, ако искате да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Импулсивните действия от ваша страна в почивния ден са гаранция за непредвидими последствия, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте дейността си, ако не сте обмислили идеите си и не сте финансово стабилни. Предложенията на ваши колеги, да се включите в съдружие са във ваша вреда, защото изобщо не сте планирали допълнителни инвестиции. Звездите предупреждават жените за възможен край на романтична връзка. Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на интимните си половинки за сексуални удоволствия. Не се сърдете а се съобразете с желанието им.

РИБИ

Емоцията ви носи неприятности на работното място, ако сте дежурни в почивния ден. Склонни сте да се карате с колегите си за незначителни грешки, каквито и вие често допускате. Запазете спокойствие. Спестете си нерви и безпричинни конфликти с вашите колеги, които се чудят какво ви е подтикнало, за да се държите неприязнено с тях и да проявявате недоверие. Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящата половинка. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня. Рискувате да отдалечите интимната си половинка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп