Хороскопът на Алена: Близнаците осъществяват идеите си, Раците да не очакват чудеса

ОВЕН

Денят е почивен и ви обещава спокойствие, ако си наложите умереност и търпение и се съобразите с ретроградния Меркурий. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която можете да осъществите всички си планове за деня. Внимавайте със запознанствата, защото сте склонни да допускате в живота си неподходящи хора. Семейните ви отношения са хармонични и ви правят щастливи. Вечерта се отдайте на романтични изживявания и приятни сексуални мигове. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни на пътя, ако сте зад волана в почивния ден, защото Меркурий е ретрограден. Общуването е затруднено и глобата ви е гарантирана, заради вечното ви желание да спорите. На работното място успехът е с вас, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, повлияни от мечтите ви, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни. Отношенията с близките ви са хармонични. Вечерта се приберете у дома и се отдайте на приятни мигове сред близките си. Ако сте в настроение, не пропускайте да си доставите сексуални удоволствия с любимия.

БЛИЗНАЦИ 

Без много усилия осъществете идеите си, въпреки почивния ден, дори и при ретроградния Меркурий. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност. Осъществете замислените цели чрез прилагане на нови методи и чрез привличането на нови партньори. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в поведението на любимия. Само с откровеност ще съхраните хармонията в семейството си и с интимната половинка и нормалните сексуални отношения. 

РАК

Във ваша полза е в почивния ден да сте отговорни към себе си, но и към действията си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през следващите, особено при ретроградния Меркурий, ако не работите днес и не подготвите за подпис след 23 юни договорите, които ви очакват. Никой няма да ви покани специално през следващите дни. Създайте хармония в отношенията у дома, и избегнете разправиите с близките ви хора. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, защото дистанцията в леглото между вас и интимната ви половинка може да се окаже непреодолима.

ЛЪВ

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си в почивния ден да получите похвала, която не сте заслужили. Ефектът ще е обратен. Не критикувайте. Меркурий е ретрограден. Няма смисъл да се стремите упорито и безсмислено към активни занимания. Вникнете в новите си задачи, за да сте спокойни и да поставите началото им пред следващата седмица. Вечерта ще бъдете щастливи, че любимия отговарят на чувствата ви. Запознанствата са разочароващи. Пазете се от сексуални контакти с малко познати партньори, дори и ако сте сериозно увлечени. 

ДЕВА

Предстоят ви поредните разговори за разрешаване на съдебни спорове, но ви съветвам да не ги провеждате в почивния ден, а и все още продължава ретроградното движение на Меркурий. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна. На работното си място сте в непрекъснато противоречие с всички. Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

ВЕЗНИ

Начинанията ви са обречени на провал не само защото деня е почивен, а и заради ретроградния Меркурий. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си.  Ако имате собствен бизнес, се откажете от сериозните делови разговори и подписване на договори. Не са изключени проблеми в личните отношения. Не бързайте да приемате поканата за обяд от упорит ухажор. Отложете романтичните срещи за вечерта. Не проявявайте емоция и не взимайте импулсивни решения за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Денят е почивен и е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия, но изисква внимание заради ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си. Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за еднократно сексуално изживяване, защото ще ви създадете проблеми с брачната половинка.

СТРЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен, сте с променливо настроение, а Меркурий продължава да е ретрограден. Породено е от несигурност, дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е по-високо, но проверете отново условията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с неочаквани финансови постъпления. Зарадвайте любимите си хора с подарък. Вечерта създайте приятна обстановка в семейството. Сексът ще ви достави удоволствие и ще ви разтовари от напрежението. 

КОЗИРОГ

Предстои ви неочакван от вас, неблагоприятен и изпълнен с напрежение почивен ден, подплатен и с влиянието на ретроградния Меркурий. Не са изключени провокации, създаващи повод за конфликти с хората от деловото ви обкръжение, ако сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите активно, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове и незабравима среща. С любимия ви се отдайте на сексуалните си желания, които ще оставят незабравим спомен в двама ви. 

ВОДОЛЕЙ

Възвърнете си увереността и спокойствието в почивния ден. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, но можете да избухнете неочаквано, заради ретроградния Меркурий Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех. Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си излезте с ваши приятели. Вечерта си останете у дома и сдържайте емоционалните си реакции. Рискувате да съсипете настроението и на интимната си половинка и да отдалечите любимите си хора отново от себе си, като се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Изненадват ви неочаквани промени в почивния ден, свързани и с обрати във финансовото ви положение, които няма да ви харесат, особено ако не спазите забраните и изискванията на ретроградния Меркурий. Вслушвайте се в съветите на колегите си, за да избегнете финансовите загуби. Не допускайте зависимост от своите партньори. Не забравяйте хората, които са ви помагали. В личните си отношения е време да въведете ред, а също и да изясните чувствата си. За пореден път ви липсва хармонията, а това вреди на нормалния ви сексуален живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп