Хороскопът на Алена: Близнаците печелят от търговски сделки, Раците с нови делови партньорства

ОВЕН

Увеличете приходите си и не се колебайте да проведете разговорите, които ви носят полза. Във ваша власт е да се наредите в групата на проспериращите. Не канете колегите си на ресторант, за да им поднесете идеите си, защото може да кажете повече от допустимото, заради ретроградното движение на Меркурий. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра, защото сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока. 

ТЕЛЕЦ 

Не проявявайте ината си и отхвърлете служебните си задачи. Меркурий е ретрограден. Престанете да си внушавате неуспехи, само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ. Оценката, която ще получите е от значение за стабилизиране на материалното ви състояние. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант. Не приемайте това тяхно желание като липса на уважение към вашите гозби, напротив! Просто им е нужно малко разнообразие. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да спечелите от търговски сделки и решение за инвестиции в краткосрочни проекти. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на вашата търговска дейност, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете, особено при ретроградното движение на Меркурий. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да се  изненада от новината, че очаквате дете. Ако е първо празнувайте, той ще е щастлив. Ако е второто, струва си да го зарадвате и с вкусна вечеря.

РАК

Пред вас е идеален ден да обмислите и осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий. Ще разрешите отдавна притесняващ ви проблем и ще направите поредната крачка към себеизява, която ви обещава скок към нов професионален връх. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си. 

ЛЪВ

Бъдете внимателни при пътуване ако сте зад волана, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не допускайте да ви обземе лошо настроение, ако се налага до края на работния ден да се справите с допълнителни служебни задачи. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс. 

ДЕВА

Настроението ви е променливо и заради ваши стресове и притеснения и заради ретроградното движение на Меркурий. Неочакван приоритет може да наруши вашата предварително подготвена програма за деня. На работното си място не отлагайте срещите и разговорите си, защото сте в състояние да впечатлите околните, въпреки собствената ви неувереност. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание. 

ВЕЗНИ 

Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници. Необходимо ви е усамотяване и анализ на постигнатото в професионален план, за да сте наясно какво е редно да промените. Предпазвайте се от разпиляване Меркурий е ретрограден и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

С лекота организирате хората около себе си. Работата заедно с вашите колеги и подчинени ще ви донесе добри приходи и всеобщо одобрение. Ще се наложи да се заемете спешно с ремонт в дома си, заради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате, само бъдете предпазливи, защото  Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ

Проявете твърдост в поведението си без значение с какво се занимавате, особено ако сте на ръководна позиция и не допускайте да ви ласкаят и използват защото Меркурий е ретрограден и ще търпите наказания. Ще спечелите пари, които ви позволяват да пътувате. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла 

КОЗИРОГ 

Обмислете в детайли новите предложения за работа, ако са ви поднесени днес, дори и да са свързани с промяна на работното място. Не бързайте да давате съгласие. Започнатото в този ден ще ви донесе успехи. При проблеми и разправии причината е във вашата негативна нагласа към всички, особено ако сте ядосани че Меркурий е ретрограден. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Не взимайте необмислени решения, които са във ваша вреда. Неприятели се опитват да ви навредят, но няма да постигнат целите си. Обърнете внимание на бизнеса си. Денят е добър за ремонтни работи в затворени помещения, за обновяване на офиса или дома ви. Ще успеете да организирате с неподозирана лекота работа с вашите колеги, въпреки ретроградния Меркурий. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

РИБИ

За да се справите със задачите си подхождайте отговорно към тях и не се разсейвайте, защото Меркурий е все още ретрограден.  Ако посещавате шофьорски курс отложете урока си в този ден, защото сте разсеяни и не внимавате, а и рискувате да си създадете проблеми. Идеите ви, свързани с вашата работа, ще бъдат приети и подкрепени. Ще ви осигурят условия да ги реализирате. След края на работния ден  очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не обичате да се чувствате като на хотел и да се съобразявате с нечие присъствие, но няма как да им откажете гостоприемството си.

Коментари

Задължително поле