Хороскопът на Алена: Важни и дългоочаквани промени за Близнаците, професионални промени в полза на Везните

Photo by Polina Kovaleva from Pexels

ОВЕН

Позволете на Съдбата, въпреки че денят е почивен, да ви дари успехи в личния и в професионалния живот. Разчитайте на себе си и не се доверявайте на съветите на хора, които изобщо не са добронамерени. Успехът на работното ви място е сигурен, ако не прекалите с изискванията си към колегите или подчинените си. В отношенията с любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото избухнете ли нищо няма да постигнете. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказ от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Стабилни и успяващи сте както на работното място така и ако сте се заели с активна и по-различна от обичайната кампания с цел представяне на вашата дейност. Не ви липсват увереност и отлично самочувствие. Денят, въпреки че е почивен ви носи успех при изпълнение на вашите делови и бизнес планове, но бъдете разумни и не се поддавайте на емоцията. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки заради роднини използвачи, които са дошли да ви гостуват и досаждат. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбове в създадените отношения и се отдайте на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

В почивния ден ви предстоят важни и дългоочаквани промени, които не допускат крайности в поведението ви и във вашите действия. Позволете на вашите колеги да ви помогнат. Ако имате спешни задачи на работното място се справяте успешно, но с помощ отстрани. Не се изкушавайте от предложения за финансиране на проекти с неясна цел и неясен очакван резултат. Следобед избегнете на всяка цена разправиите с близките си, които ви притесняват по телефона на вашето работно място. Вечерта може и да сте в състояние да се отдадете на интимни мигове, заради неразбирателството, което ви е трудно да премахнете. 

РАК

Ако прекалявате с хвалбите  си успехите ви ще предизвикат завистта на околните. Деловите срещи в почивния ден също са неуспешни. Прибързаността е забранена. Трудностите на пътя ви са преодолими. За съжаление сте склонни да се доверявате на късмета си, който днес е на светлинни години от вас. Още не сте готови за активна и задълбочена работа, сякаш годината още е започнала и ви се иска да се отдадете на развлечения с приятели. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

ЛЪВ

Делово пътуване зад граница в почивния ден заради факта, че вашите партньори в чужбина са ви поканили, е успешно, ако не вреди на изпълнението на служебните ви задължения и е разрешено заради наложените ограничения. Будите разочарование в колегите си на вашето работно място, че не могат да се справят като вас. Надхвърляте очакванията им и гоните поредния професионален връх. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на семейни разговори дори и ако не са ви приятни, но са от значение за отношенията ви. Вечерта си легнете рано и избегнете сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

От вашата упоритост в почивния ден, комбинирана със състрадание заради проблемите на вашите близки и колеги зависи да не провалите плановете си за деня. Не рискувайте. Вашите възможности в този ден ви позволяват да се изявите така на работното си място, че да стабилизирате позициите си и авторитета си. Срещите не са желателни. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни, с такт и търпение да решавате възникващите проблеми. Овладейте емоцията избегнете скандал, който може да ви попречи и лиши от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Независимо, че промените в днешния почивен ден са ви наложени от обстоятелства, които не е възможно да пренебрегнете, може да се възползвате от тях и с успех да осъществите професионалните си планове, които са във ваша полза. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в дните пред вас. Следобед разправията с близките ви е заради различието в мненията ви, което се случва често, но е преодолимо, ако проявите желание. Скандалът ще окаже негативно влияние и върху настроението ви и вечерта ще ви лиши от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Не се поддавайте на съвети, целящи да се впуснете в рисковани начинания в този почивен ден. На работното си място не рискувайте като обещаете да се включите в губещ проект, блокиращ шансовете ви за успех. Предпазете се от финансови загуби свързани с желанието ви точно днес да си купите кола или обзавеждане за дома. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължава с месеци. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви носи отлична възможност за себереализация и подобряване на финансовото състояние, въпреки че е почивен. Не обръщайте внимание на трудностите и не пилейте времето си в пътуване. Желанието ви да блеснете и да надскочите себе си ще ви донесе както успех и признание в този ден, така и неприязненото отношение на вашите колеги. Разчитайте на интуицията си, за да не отклоните късмета в лимните отношения от пътя си. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените личния си живот. Сексуалните удоволствия не са ваш приоритет тази вечер. 

КОЗИРОГ

Избегнете проблемите, ако в почивния ден сте на вашето работното място. Не допускайте вашите колеги да ви изненадат със среща с непознати, които нямат място до вас, но се домогват до деловите ви планове. Деловите срещи, които не са планирани ви носят проблеми, ето защо ви съветвам да ги отмените, дори и ако хората, които искат да разговарят с вас са прекалено настойчиви, въпреки че не ги познавате. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да се отдалечавате. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение. 

ВОДОЛЕЙ

Сутринта в почивния ден сте планирали успешно начало на делови разговори. Ще ги проведете във ваша полза, ако сте избегнали личните проблеми и не сте променливи в мнението си. На работното място не отказвайте предложената помощ от колегите ви, за да приключите по-бързо със служебните си задължения и да си почивате. Хванали сте се със задача, горящи от желание да я доведете докрай. Не е изключено да усетите нечии опити да ви обсебят. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. 

РИБИ

Не сте настроени за работа и мечтаете да се отдадете на развлечения, защото и на вас и нужна отмора в почивния ден. Служебните ви задължения не търпят отлагане. По-добре се заемете с тях защото са от огромно значение за вашия авторитет, затова е редно да не пропилявате деня си в бездействие. Не рискувайте. Вечерта си почивайте. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

Коментари

Задължително поле