Хороскопът на Алена: Везните в рискови финансови операции, Скорпионите реализират отлични печалби

ОВЕН

Допълнителни приходи ще ви възвърнат спокойствието. Завършете всичките си делови задачи. Не губете времето си в безполезни разговори. Следобед разрешавате важни делови проблеми, които вашите колеги отказваха да споделят, за да не се изложат, но всъщност с премълчаването си са задълбочили проблема. Вечерта бъдете сред семейството си и отдайте на вашите близки дължимото внимание. Не канете гости, а се отдайте на хапване и ненатоварващи ви разговори.  Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

ТЕЛЕЦ

Отношенията с вашите колеги са отлични. Не обръщайте внимание на незначителните служебни неприятности. Ще ги изгладите. Добре обмислете новите предложения, поднесени ви в този  ден, преди да вземете правилното решение. Материалното ви положение ще се подобри. В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение, а днешния ден, въпреки обещанието ви не е изключение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Емоцията, която ви владее от сутринта  ви пречи да чуете отправената ви критика, която ви носи полза. Преценявайте думите си. Въпреки че закъснението на ваши колеги може да затрудни работата ви, ако сте дежурни през целия ден и през нощта запазете спокойствие. Нямате намерение през този ден да разговаряте и да се извините на интимната си половинка, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза. 

РАК

На вашето работно място бъдете отговорни към задълженията си. Ако се занимавате с политика, днес можете да си извоювате уважението на хората със спазени от вас обещания. Бъдете разумни и обмисляйте действията си. Пазете се от запознанства, ако са свързани с професионалните ви цели. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

ЛЪВ

Въпреки трудностите ще си възвърнете увереността в успеха на работното място и осъществяването на идеите ви, ако разчитате на себе си. Справяте се със служебните си задачи. Проявете такт и изслушвайте мнението на околните, дори и ако не сте съгласни с него. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимната си половинка или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

ДЕВА

Замете се ако имате желание да отделите време, с поредния научен проект, който сте готови да разработите. Проявете разбиране и се съгласете с вашите колеги и в обща полза променете начинът си на работа. Въпреки, че несериозното поведение на хора около вас може да затрудни работата ви, съхранете спокойствието си и доброто си настроение. В личните ви отношения са възможни проблеми с вашите партньорите заради нежеланието им да разберат притесненията ви, свързани с моментни грубости от тяхна страна. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват. 

ВЕЗНИ

В този ден ще научите, че финансовите операции, в които сте се включили, не са съвсем почтени и крият риск. Предстоят ви промени на работното място. От вас зависи да ги превърнете в успех, да избегнете провала.  Не е желателно да пътувате, за да не изостанете със служебните си задачи. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. Отидете на гости или на ресторант. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любими хора, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори. 

СКОРПИОН

Предпазливо преценете вашите нови познати и не допускайте да се възползват от знанията ви. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Запазете по-голямата част от спечелените пари, защото може да ви предложат неочаквано добри възможности за инвестиция. Откажете се от намерението да започвате ремонт посред зима. Бъдете предпазливи, особено ако трябва да поправяте покривните конструкции! Вечерта прекарайте сред семейството си. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ви поднася интересни срещи и положителни емоции, ако не сте прекалено доверчиви и готови да споделяте плановете си. Имате възможност да приключите бързо задачите си и да пътувате. Не бягайте от отговорност и не отменяйте присъствието си на работното място, само защото искате да си почивате. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачната си половинка. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. Ако имате сериозна връзка, но се колебаете дали да създадете семейство днес е време да вземете решение.

КОЗИРОГ

На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Вашите идеи ще получат подкрепа. Денят е благоприятен за активни действия от ваша страна и за взимане на важни професионални решения. Успехът е с вас. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ

Не поставяйте ново начало, а ако сте на работа завършете започнатите задачи. Не пътувайте, за да избегнете проблемите, които си създавате сами. Бъдете инициативни и не пропускайте да разширите деловите си познанства, като не отказвате светското събитие, на което сте поканени. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Чувствате се неразбрани. Помислете дали и вие не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимната си половинка да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

РИБИ

Очакват ви недоразумения от сутринта. Тръгнат ли от семейството ще продължат и ако отидете на работното си място. Бъдете бдителни, вслушвайте се в разговорите между вашите колеги и се задълбочете в задачите си. Успехът няма да ви изостави. Не бягайте от отговорност, ако сте давали обещания, изпълнете ги, за да не си навредите. В семейството назрява конфликт свързан с децата ви, които упорито отказват да учат. Обърнете им внимание и разрешете проблемите, които им пречат. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още несемейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп