Хороскопът на Алена: Везните да не наставничат, Скорпионите с добри приходи

ОВЕН 

Разчитайте преди всичко на собствените си сили и не се надявайте на помощ в почивния ден, но и не властвайте като робовладелци и не унижавайте с непрекъсната критика и ирония подчинените си. Всички служебни задължения отхвърляте с лекота. Няма да липсват и притеснения, защото се чудите как да не пропуснете уговорената романтична среща. През деня сте напрегнати и често ядосани на ваши досадни близки. Не се карайте с половинката си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си. 

ТЕЛЕЦ

Ако не се осланяте на късмета си, а работите упорито и в почивния ден, успехът ще ви споходи още сутринта. Не са изключени неочаквани делови предложения и шанс да сключите договор за допълнителен бизнес. Подгответе се и за неочаквани събития, които може да станат причина за бъдещи финансови загуби. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни на работното място в този почивен ден. Избегнете запознанствата. Предпазливостта е задължителна при инвестиции, за да не предизвикате финансови загуби и разправии с вашите колеги. Успехът през целия ден е с вас, ако не сте прекалено капризни и избягвате запознанствата. Не разчитайте на късмета си. Личните ви отношения са нестабилни в този ден. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна, защото на вашия партньор му омръзва да ви прощава. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последите дни. 

РАК

Емоцията и импулсивните действия ви вредят и ви тласкат към прибързани решения. Днес, въпреки че деня е почивен, не е във ваша полза да провеждате разговори с вашите колеги. Избегнете срещите с непознати хора. Денят не е добър за начинания и за импровизирана смяна на работното място. Последиците ще са си само за вас, ако сте непредпазливи. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не си струва да спорите и да се карате. Със спокоен тон обяснете, че трябва да изберат коледни подаръци или покупки днес без да имат потребност.

ЛЪВ

Обмисляйте спокойно и с разума си всичко, което предприемате в почивния ден. Ако сте отговорни ще ви изненадат приходи. Няма да ви подминат и интересни делови предложения. Съветът ми е да не сте прекалено упорити в опитите на наложите новите си идеи, защото ще се сблъскате с противопоставянето на вашите колеги. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Успехът е с вас, дори и ако не сте уверени в силите, знанията и възможностите си. До обед в почивния ден ще научите за нова задача, която ще ви издигне на ново стъпало в служебната йерархия. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни. Въпреки нежеланието ви за рутинна работа отхвърлете най-важните си задачи, за да ви зарадват приходи. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. По-добре, ако не е належащо оставате тази задача за след празниците в края на годината

ВЕЗНИ

Успешни са вашите делови разговори. Следобед в почивния ден имате възможността да проведете среща с вашите нови колеги или служители и да им разясните техните задължения, но без да наставничите и без опит да им докажете, че вие сте водещите. Не проявявайте прекаленото си упорство и инат и приемете с благодарност критиката на ръководството. Днес се очертава да изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път, със съзнанието на партньора ви че няма да е за последен. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да изневерявате и ще ви лишат от сексуални мигове.

СКОРПИОН

Всички задачи, които започнете в почивния ден, ще завършите с успех и с добри приходи от тях. Не се колебайте да се включите в предложения ви съвместен проект с вашите колеги, който също е успешен. Кратко пътуване в рамките на деня ви носи очакваните резултати. От вас зависи да си извоювате поредната професионална победа. Ваши необмислени действия в почивни яден, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно и агресивно, а половинката ви трудно ще ви прости това поведение. 

СТРЕЛЕЦ

Въпреки трудностите се изявете като добри професионалисти в този почивен ден. Не се доверявайте на съветите на хора, които познавате от броени дни. Ако допуснете провал ще поемете цялата вина. Ще отхвърлите повече от планираната работа и ще приключите с изоставането доволни от себе си. Не ви съветвам да се отклонявате от задачите заради пътуване. Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка в този ден, за да избегнете проблемите, които вече съществуват, но са още в зародиш. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Трудностите в почивния ден са породени от неподходящи делови партньорства, които ви изтощават заради невъзможност да ги прекратите. Заемете се със служебните си задължения, които няма как да пренебрегнете. Стремежът към промяна може да се окаже с необратими негативни последици, ако се поддадете на съветите на непознати хора. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат брака ви или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Преди да ги проведете се вгледайте в себе си и преценете какво точно очаквате и искате от бъдещето си.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и е изпълнен с изненади за вас. Ще получите предложение за повишение. Не бързайте да се радвате преди да сте се убедили, че ще се справите с новите отговорности. Успехите в материално отношение са ви гарантирани, ако не инвестирате прибързано, за да не претърпите бъдещи загуби. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Приложете знанията и уменията си и осъществете всичките си планове, но не разчитайте на чудеса в почивния ден. Вашите колеги ви наблюдават завистливо, естествено и по разбираеми причини без желание да ви помогнат. На вашето работно място разчитайте предимно на себе си, след като сте решили и днес да сте дейни. Очертават се проблеми в личните ви отношения, ако пренесете професионалните разправии и недоволството си върху вашите близки. те са свикнали да ви помагат, но не заслужават негативното ви отношение когато изобщо не са наясно какво се случва около вас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп