Хороскопът на Алена: Везните да не си поставят нереални цели, Скорпионите да очакват запознанства, които не бива да пропускат

ОВЕН

Неочаквано ви изненадва делова среща, която въпреки че деня е почивен, ще остави трайна следа в живота ви и ще повлияе професионалните ви планове, но с предпазливост. Ще ви донесе и бъдещи финансови успехи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни емоции. Ново запознанство ще ви зареди с вдъхновение и желание да творите. Споделете с близките си предложенията, които получихте днес. Оценете предаността и разбирането дарени ви от любимите ви хора. Не проявявайте ината си и не се сърдете, ако ви критикуват, за да не отдалечите мига на сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ограничете контактите с делови партньори, а вечерта в почивния ден отменете срещите и поканите за гостуване. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете песимизма си останете си у дома, защото нито ще се справите със служебните си задължения, нито ще постигнете целите си при разговорите с вашите колеги. Вечерта се усамотете.  Личните отношения са проблемни. Постарайте се да ги хармонизирате. Сексуалните удоволствия могат единствено да ви сближат, ако са желани и от двама ви. Не ги пропускайте!

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте трудности заради ваши роднини, въпреки почивния ден. Заради поредните клюки ще ви искат пари, но без да ви ги връщат. Откажете им без колебание, за да съхраните добрите си отношения. Ако сте дали обещание на колегите си, че ще отидете на среща с на ваши делови партньори, бъдете коректни, въпреки че днес изобщо не ви се работи. От вас зависи да избегнете усложненията в семейните отношения. Звездите предупреждават за разправии заради намесата на ваши роднини. Ако не сте сигурни, че чувствата ви са споделени, се откажете от сексуалните удоволствия.

РАК

В почивния ден обърнете внимание на отношенията си с вашите приятели, близки и колеги. Неприятели се опитват да ви навредят, а и късметът не е с вас. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не бива да им отказвате. Знаете, че без странична помощ трудно ще отхвърлите сами задачите си. Бъдете толерантни към чуждите потребности. Дайте си заслужена почивка, която обикновено забравяте. Бъдете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексуалните мигове със сигурност ще ви заредят с добро настроение.

ЛЪВ

От сутринта в този почивен  ден сте отпаднали и нямате желание за работа. Пазете се от възможни измами при служебни срещи. Вашата мнителност води до агресивни, необмислени постъпки. Не провеждайте делови разговори, дори и ако колегите ви настояват да го сторите на всяка цена и ви провокират. Няма да са във ваша полза. Брачната ви половинка е на мнение, че сте готови за изневяра. Не мислете, че можете да омаете интимната си половинка и да се отдадете на сексуални удоволствия, ако ви е хванала в изневяра.

ДЕВА

Въпреки почивния ден разрешете всички възникнали проблеми на работното си място, като действате с такт, търпение и внимателно поднасяте критичните си забележки. Когато поднасяте идеите си свързани със служебните ви задължения, сторете го така, че думите ви да бъдат възприети от колегите ви с лекота. Стабилизирайте семейните си отношения. Вечерта очаквайте усложнения със семейството и с брачните партньори заради нежеланието ви да се извините за агресивното си поведение.  Можете да сте най-добрите в леглото, но не и ако сте засегнали любимите си хора, които не са готови за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели в почивния ден. Само с разумни действия от ваша страна успехът и признанието са ви гарантирани. Заемете се със задълженията си на работното място. Не се колебайте да поставите исканията си пред вашите началници и колеги, ако са свързани с финансиране на общ проект. Семейни представители на знака да не разчитат, че ще избегнат домашните си задължения. Вечерта ви очакват романтични мигове. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. Не се отказвайте от тях заради умора или отпадналост.

СКОРПИОН

Очаквайте запознанства, които не бива да пропускате, въпреки че денят е почивен. Не ви съветвам да отидете за малко на работа, ако присъствието ви не е задължително, но ако се налага да сте там бъдете отговорни и задълбочени. Ако днес сте в отпуск и сте решили да се занимавате с ремонти у дома или на вилата, бъдете предпазливи.  Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за травми. Близките ви са изнервени от нежеланието ви да споделите проблемите си и от липсата на интимни мигове с любимите ви хора. Неочаквана романтична среща може да се превърне в повод за изневяра и необуздан секс.

СТРЕЛЕЦ

Ако в почивния ден имате усещането, че общуването с много хора ще натовари психиката ви, отложете деловите си срещи, могат да почакат деня в който сте готови и няма да се провалите. Приемете покана за делови коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, защото може да пропуснете да осъществите полезни и дълго очаквани запознанства. Семейните да не прекаляват с отсъствието си от дома. Рискувате да създадете проблеми с брачната си половинка. Ако сте влюбени и чувствата ви са споделени, се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Днес денят е почивен, а вие сте изцяло във властта на емоцията, която пречи да се справите добре с професионалните си задължения, но и заради забраните на съдбата, пазещи ви от агресията на околните. Не сте готови да поемете отговорност за действията си. Лошото ви настроение може да стане причина за разправия с колегите ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте почивка. След обед излезте с близките си на разходка или пътувайте, но не карайте с висока скорост, ако сте зад волана. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на жадуваните незабравими сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с желана творческа дейност в почивния си ден. Съдбата ви закриля от неприятели и ви предпазва от проблеми, като ви дарява увереност в бъдещите успехи. Не пропускайте да се възползвате от този шанс. Не се изкушавайте в устрема си да работите инатливо и задъхано, защото ще изнервите колегите си. Въоръжете се с търпение и няма да сгрешите. Не пропускайте да пътувате с любимите си хора или със семейството. Излезте сред природата и се отдайте на развлечения. Вечерта няма да пропуснете и интимните мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Денят е почивен и не ви съветвам да обсъждате отношенията си на работното място, защото вашите колеги няма да ви разберат. Рискувате да приемат желанието ви за разговор като  опит от ваша страна да им вмените вина. Мърморенето и критиката и безконечните служебни телефонни разговори ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху невинни жертви, които случайно попадат във вашето обкръжения. Отношенията с любимите хора ще се успокоят, ако се приберете по-бързо у дома и се отдадете на романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си, ако имате до себе си любими хора и се отдайте на сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп