Хороскопът на Алена: Везните да очакват гости, Скорпионите да не агресират в семейството

ОВЕН

От огромно значение в този почивен ден е какво впечатление ще оставите в хората, а това зависи от умението ви да сте тактични и дипломатични, въпреки че не ви е лесно. Интересни запознанства ще ви накарат да забравите за проблемите си и да отхвърлите задачите си. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание. 

ТЕЛЕЦ

Денят е почивен, а вие сте уморени и нямате желание да отидете на работното си място, но се налага да го сторите с всички предпазни мерки поне за час. Работете до обед, а след това, ако имате възможност си дайте почивка или се заемете с рутинни и леки задачи. Деловите запознанства не ви носят полза. По-добре е да се откажете от намерението си да провеждате разговори за сътрудничество. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Ще се справите блестящо със задълженията си въпреки почивния ден, ако сте уверени в силите си и сте на работното си място. Проведете отложените делови разговори. Прегледайте важните документи и договори, които ще подписвате през следващите дни. Вечерта се развличайте в компанията на приятели или посетете ваши роднини, но само ако сте в добри отношения с тях. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

РАК

Сутринта в почивния ден се задълбочете в служебните си задачи.  Може да пътувате за делова среща, а ако е кратка ще се приберете за вечеря. Задълженията ви на работното място изключват разговори с хора, които нарочно ви изнервят. Не се изненадвайте на проявената от тях поредна неблагодарност. Разрешаването на семейни проблеми ви гарантира спокойствие. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла 

ЛЪВ

Денят е почивен и изисква да се възстановите от умората, ако сте прекарали вирусно заболяване от нашите сезонни и да засилите имунната си система, но не с алкохол и хапчета, а с плодове и витамините в тях. Началото на нови занимания е успешно на вашето работно място. Трудностите са преодолими с малко повече усилия от ваша страна. Въпреки тях сте инициативни и се справяте без проблеми със задълженията си. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото. 

ДЕВА

Ще жънете успех и признание в почивния ден въпреки напрежението и негативизма, които царуват в държавата. Вечерта сте задължени да посетите ваши близки. В професионалните ви отношения цари ред и хармония. Финансовото ви състояние е стабилно. Вашите колеги се нуждаят от съветите и помощта ви. Не им я отказвайте в днешния ден, за да разчитате след време и вие на тяхната. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ВЕЗНИ

В почивния ден сте впечатлени от постиженията на ваш колега. Не допускайте да ви притеснят неприятности, а се пригответе да ги посрещнете и да ги преодолеете с вашите собствени знания. Бъдете внимателни за да избегнете пропуски, ако сте на работното си място. В края на деня ще ви зарадва новина за приходи, които ще получите през следващата седмица. След края на работния ден очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не обичате да се чувствате като на хотел и да се съобразявате с нечие присъствие, но няма как да им откажете гостоприемството си.

СКОРПИОН

Ако в почивния ден имате да провеждате разговори с вашите близки заради проблеми в семейството, не проявявайте агресия, дори и ако се опитват нарочно да ви предизвикват. Разрешете служебните си проблеми, за да не блокират плановете ви. Проведете разговорите, свързани с участието ви в нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра, защото сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока. 

СТРЕЛЕЦ 

Днес, въпреки че деня е почивен, е във ваша полза да проявите такт към хората около себе си и да избегнете импулсивните реакции. Денят ви позволява да постигнете успех и да се справите блестящо със задълженията си на вашето работното си място или у дома, ако работите дистанционно. Стабилизирайте постигнатото до момента и завършете започнатите задачи. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант. Не приемайте това тяхно желание като липса на уважение към вашите гозби, напротив! Просто им е нужно малко разнообразие. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Трудностите в този и без това напрегнат почивен ден ви изнервят, но умеете да си наложите спокойствие. Вашите близки отново ще се окажат буфер на вашето лошо настроение. На работното място ще се успокоите заради постигнатия успех. Идеите ви са интересни, прогресивни, но неизпълними на този етап от живота ви. Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи предложения. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да се  изненада от новината, че очаквате дете. Ако е първо празнувайте, той ще е щастлив. Ако е второто, струва си да го зарадвате и с вкусна вечеря.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден не прекалявайте със стремежа си да пожънете успехи на всяка цена и без оглед на средствата, а също така не правете опити да подреждате живота на хората. Не се поддавайте на емоцията. Не се карайте с вашите близки и приятели. Изслушвайте събеседниците  си. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако проявите далновидност. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си. 

РИБИ

Добре е да осъзнаете, че ако в този почивен ден не планирате задачите си, няма да издържите дълго и ще се наложи да си вземете принудителна почивка, не че в момента не го правите. Няма да е лесно на работещите в производствените предприятия. Грешки и недоразумения ви дразнят и разсейват. Не позволявайте да ви отклонят от най-важната ви задача, която е редно да приключите още до обед. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп