Хороскопът на Алена: Везните да търсят работа, Скорпионите с възможност за изява

ОВЕН

Упоритостта е вашият най-добър помощник, въпреки ретроградния Меркурий, но на моменти ви изоставя, заради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на ежедневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате завидна енергия и сте активни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте веднага да я реализирате. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Предстои ви запознанство, което ще промени из основи  живота ви и при ретроградния Меркурий. Ще се наложи да взимате важни решения свързани с личния и професионалния си път, за да не съжалявате както за пропуснатите ползи, така и за допуснати грешки, които ви нараняват. Овладейте емоцията. Разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Контролирайте емоцията си. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате че сте влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате необясним страх да не бъдете наранени в интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове и при ретроградното движение на Меркурий. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено идеите си, преди да се заемете с осъществяването на вашите нови, изискващи подкрепа планове. Обяснете на интимната си половинка причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване. 

РАК

Деловите срещи може да ви донесат успех, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги във времето на ретроградното движение на Меркурий. Колкото и да ви се иска, няма как бъдете водещи в този ден. Въпреки опасността от неуспешните разговори сте длъжни да се справите с неотложните си задачи и да помогнете на колегите си за деловите им задължения. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимната ви половинка не е готова за това, съобразете се с нея.

ЛЪВ

Общуването ви се отдава с лекота, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите, заради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново. 

ДЕВА

Заемете се с новите си задачи, въпреки ретрогрдания Меркурий и без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите без да се усетите. Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

ВЕЗНИ

Добре е за безработните, без значение от колко време са в принудителна почивка, да си потърсят работа и в никакъв случай да не отказват полученото предложение. В противен случай да се сърдят на себе си за възникналите проблеми при ретроградния Меркурий. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Възможен е успех, ако се занимавате с търговия, както и с производствена дейност. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Избегнете на всяка цена опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор. 

СКОРПИОН

Имате възможност за успешна изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, въпреки че са във ваша полза, няма да ви харесат. Не спорете, защото решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате, Меркурий е ретрограден. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, ако сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат успешни  разговори за увеличаването й. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимната си половинка. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте. 

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте завоюваните позиции въпреки ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки. Ще се ядосате, че не успявате да изявите способностите си. Въпреки това, ако сте предпазливи и предвидливи, успехът ще ви следва по петите. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили. 

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи с познанствата, срещите и разговорите - делови и лични, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни, нито като приятелски, нито като очертаваща се възможност за  бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате при ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се и не говорете много, за да избегнете разочарованията. Жените да очакват романтично запознанство. Чувствата ви са споделени. Възвърнете си хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия въпреки ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал, а и не е време за драстични промени в живота ви. Бъдете отговорни към задълженията си. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада. Усамотете си и се отдайте на чувствата си, забравяйки за всичко друго. 

РИБИ

Обмислете добре задачите си, преди да пристъпите към работа, въпреки ретроградния Меркурий. Преценете имате ли желание и възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са успешни. Разговорите с деловите ви партньори са полезни за бъдещите ви професионални планове и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете обстановката и си създайте приятни емоции. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете своята половинка. Денят е идеален за встъпване в брак. Не сте наясно с чувствата си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп