Хороскопът на Алена: Везните подвластни на трудно сдържана емоция, Скорпионите да си наложат търпение

ОВЕН

Днес ви предстои важна среща, която е причина да се замислите сериозно над бъдещите си професионални планове. Работете упорито и отхвърлете задачите си. Следобед не са изключени радостни новини, свързани с приятели или близки хора. Отложете взимането на важни делови решения за друг ден, заради ретроградния Меркурий. Анализирайте грешките в поведението си. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньорите ви.  Разсейте на всяка цена съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Ще се сблъскате с неразрешени проблеми, заради неизпълнени обещания, които сте давали на вашите близки и сега ще легнат върху вашите отговорности. Финансови проблеми ще ви натоварят допълнително. Възможни са сблъсъци с непознати хора или с пътната полиция, въпреки че пътувате за делова среща, затова ако сте зад волана не прекалявайте с високите скорости. В личните отношения се пазете от проблеми. Повишените претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Поемете инициативата на работното място, дори и ако не сте готови на тази саможертва, защото колегите ви отказват да го сторят. Ще се наложи да се натоварите с повече задължения, заради отсъствието на ваши колеги, но това е във ваш интерес. Откажете се от деловите си срещи. Могат да изчакат по-подходящ ден. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

РАК

Денят ви предупреждава да се пазите от удари от неприятели, които искат да ви навредят на всяка цена. Очаквайте подобряване на финансовото състояние чрез новите задачи, с които ви натовариха. Предстоят ви пътуване и полезни нови запознанства, но бъдете предпазливи. Не взимайте прибързани решения, ако сте уговорили делови срещи. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

ЛЪВ

Бъдете решителни и не злоупотребявайте с търпението на съдбата, ако нарочно бавите изпълнението на поставените ви задачи в този ден. Днес сте във форма и е във възможностите ви да отхвърлите всичката си изостаналата работа. Деловите срещи и разговори са успешни, а вие знаете точно какво искате да постигнете. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливият секс може да ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

ДЕВА

Очаквайте приходи, ако се занимавате с търговия. Не си създавайте напрежение, само защото искате да се противопоставяте на Съдбата, но във ваша вреда. На работното място се справяте отлично със задачите си, ако не се ядосвате заради чужди пропуски, които няма как да поправите. Не рискувайте. Денят не е добър за да подготвяте за подпис договори, свързани с банкови институции. Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви половинки ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Внимавайте, подвластни сте на трудно сдържана емоция. Завършете започнатата работа до края на деня, защото иначе ще я проточите във времето и ще си навредите на авторитета. Вашата мнителност, прекалената ви обидчивост и нетърпимост към критика, ще се превърнат в причина за професионални проблеми. Семейните и влюбените да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си хора. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Прибързаността на работното място е във ваша вреда в този ден. Наложете си търпение и отложете деловите разговори, за да се справите със задачите си, след като закъснявате, въпреки че имате срок на изпълнение и заплащането е добро. Не проявявайте инат и заядливост, само защото нещо не ви харесва. Денят е бил уморителен. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимната си половинка с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе  се за неочаквани трудности по пътя си, ако замислените нови задачи са свързани с рисковани действия, които сте длъжни да предприемете още сутринта. Ще се справете добре, но по-бавно от очакваното. От вас зависи дали ще извоювате поредната си професионална победа, която е възможна само, ако сте прозорливи. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате.

КОЗИРОГ

Преодолейте проблемите на работното си място, за да увеличите приходите си. Разширете дейността си, благодарение на новосъздадените задгранични контакти, без да се бавите, за да не ви изпреварят. Ще направите грешка, ако приемете предложение за промяна на работата си без да се посъветвате. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимната си половинка с подарък, хубаво вино и вкусна вечеря, а за десерт се отдайте на сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да рискувате на работното място, защото ще се сблъскате с трудности, от които няма лесно да се измъкнете, особено предизвикате ли провала си. Планираното делово пътуване няма да ви донесе очакваните резултати. Ще ви подкрепи ваш партньор, които ще ви помогне да намерите изход от трудното положение. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимната си половинка, които ви притесняваха в последните дни. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора.

РИБИ

Не е желателно да пътувате, въпреки че искате да посетите ваши близки или приятели. Избегнете разправии на работното място, заради противоречие с вижданията на колегите си. Не предизвиквайте нежелателни промени. Избягвайте неочаквани и непредвидени големи разходи. Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимите ви хора. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп