Хороскопът на Алена: Везните с новаторски подход, Козирозите осъществяват планове с лекота

Photo by Lukas from Pexels

ОВЕН

Сутрешните часове в този ден са натоварени и напрегнати. Ще се занимавате със служебни проблеми, при това не само ваши. Всяка задача, изпълнена в рамките на деня ви носи приходи. Деловите предложения  ви носят загуби, ако не са добре обмислени. Не бързайте да ги приемате. Склонни сте в този ден в движение, защото сте напрегнати, да си създадете проблеми в личните отношения. Причината е в невъзможност да приемете мнението на вашите близки за празниците в края на другия месец, за които, ако пътувате се изисква ранна резервация.

ТЕЛЕЦ

Не ви липсва желание за работа, дейни сте и успявате да приключите със задачите си. На работното място ви изслушват внимателно. Не разчитайте, че всички проблеми се решават във ваша полза. Вършете предимно рутинните си задължения, за да си спестите проблеми с колегите. Не е желателно да сядате зад волана. Днес, независимо как сте планирали деня си, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии, които са плод на вашето отсъствие от дома. Ако имате проблеми със сексуалните отношения, със сигурност сте обидени и със занижено самочувствие. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте в състояние да допуснете грешки, заради прибързаност само защото сте решили да надскочите възможностите си. Очаквайте подобряване на финансовото си състояние. Деловите срещи и разговори са разочароващи, ако сте инатливи. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Овладейте емоциите си. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, особено ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си. 

РАК

Овладейте порива си към импулсивни и прибързани действия, които ще ви навредят, ако допуснете грешки. На работното място покажете най-доброто от себе си, ако искате да получите признание. Деловите разговори ще бъдат успешни. Общуването ви доставя удоволствие, но се всеки, който иска да се срещнете. Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

ЛЪВ

Денят ви позволява да се срещнете с хора от делови среди, с които можете да си сътрудничите успешно. Ако не сте прекалено чувствителни и работите активно и уверено, ще се радвате на успех. Пътуване, дори и при валежи, ще бъде успешно. Поднасяйте само тази информация, която ще бъде възприета с лекота. Внимавайте с думите, които изричате, защото личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, бликнала днес в нечакан миг. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Въпреки че сте обидени на близките си още от сутринта си наложете търпение и въздържаност, за да не си съсипете деня и да провалите плановете си. Задълженията на работното ви място са много. Постарайте се да отхвърлите най-неотложните задачи. Проявете такт и бъдете коректни към колегите си. Заядливият тон у дома предишните дни и днес сутринта би бил причината отново да се чувствате неразбрани, но вината е ваша. Разрешете без бавене създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. 

ВЕЗНИ

Вашия новаторски подход ще бъде възприет добре от колегите и началниците ви. Очаквайте известие за приходи, които идват навреме, за да покриете разходите по ваши нови проекти. Деловите срещи са успешни. Не налагайте мнението си с агресия. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате свободни средства. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

СКОРПИОН

Бъдете внимателни, ако сте зад волана и имате пътуване на далечно разстояние. На всяка цена отложете деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни. Преценете дали трябва да се съгласявате на настойчиви предложения за делови запознанства. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. 

СТРЕЛЕЦ

Неочаквано за вашите планове трудностите по пътя ви няма да са малко. Имате достатъчно сили да отхвърлите задачите си, но не бива да разчитате на помощ. Справете се сами. Не се притеснявайте за финансите си, защото в момента имате начин да подобрите материалното си състояние. През деня сте изпълнени с доволство от постигнатото. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Ще осъществите с лекота плановете си, въпреки, че чувствителността ви е прекалено изострена. На работното място се справяте добре, независимо от личните ви проблеми. Не отказвайте предложената помощ. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати на работното си място. В личните ви отношения  има леко пропукване, което ви притеснява, въпреки че причината не е във вас, а в "добронамерена" за пореден път роднинска или съседска намеса, която "отваря очите" на семейството ви за несъществуващи истини. Без колебание поставете вредителите на място.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте срещите и запознанствата. Няма да сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че са коректни и ще работите добри, рискувате да ги допуснете близо до себе си. Скоро ще съжалявате за наивността си. На работното място се справяте отлично. Не позволявайте да ви отклонят от поетия път. В личният ви живот е спокойно, радвате се на хармония и романтика. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните дълго разбирателството и личното си щастие, но това зависи и от вас.

РИБИ

Денят не е благоприятен за работа в съдружие. Съветът ми е да бъдете внимателни, за да не ви провалят вашите колеги заради липса на знания, което не сте подозирали. Завършете започнатите задачи. Обсъдете вълнуващите ви служебни въпроси и не пропускайте да поднесете вашите идеи и мнение за промените, които са неотложни. Бъдете откровени и не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами, след това ще страдате без възможност да възстановите отношенията си. При семейните проваления брак може да доведе до депресия и сериозни заболявания, ако сте щастливи.

Коментари

Задължително поле