Хороскопът на Алена: Водолеите в силна позиция, Рибите се справят както винаги добре

ОВЕН

Проблеми на вашето работното място, ако ги имате в почивния ден, са плод на неизбежни интриги, които затрудняват приближаването ви към поставената цел. Избегнете ги и ще се справите без проблем със задълженията си, а и Меркурий вече не налага ограничения. С работата си правите впечатление на всички. Обмислите разширяване на дейността си. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, ако не сте семейни, защото любовта е до вас. Трябва само да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си хора.

ТЕЛЕЦ

Не пренебрегвайте предупрежденията на Съдбата, че не е редно да се доверявате на късмета си, ако имате отговорна задача точно в почивния ден. Разчитайте на себе си. Въпреки, че не ви се работи в този ден се постарайте да сте отговорни на работното си място, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви. Нова любовна връзка ще ви създаде проблеми, ако не сте приключили със старата или сте семейни. Не се впускайте в изневери. Ако още днес или вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

БЛИЗНАЦИ

Днес денят е почивен, чувствате се уморени и не ви се ходи да работа, но нямате право на избор. Няма как да си почивате, защото служебните ви задължения изискват да сте отговорни и да ги приключите в рамките на деня, особено ако имате изоставане заради ретроградното движение на Меркурий. Заемете се сериозно с тях, дори и  ако сте управители на ваш бизнес. Подвластни сте изцяло на емоцията. Без да искате можете да нараните интимния си партньор. Любовта ви не е достатъчна. Дарете романтични мигове на любимия, за да изживеете незабравими сексуални наслади. 

РАК

Не се притеснявайте от опитите на вашите колеги да ви разсейват в почивния ден, като ви вменяват трудности, свързани с вашите преки отговорности. Това са техни мечти, а вие продължавате да жънете успех. Инвестициите, които ще ви предложат, може да се окажат непосилни за вас, ако се занимавате с научна  дейност. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимия. Докажете му, че чувствата му са споделени. Не проявявайте агресия в леглото, която няма да достави сексуална наслада на партньора ви. 

ЛЪВ

Вашите мечти се превръщат в реалност, ако още сутринта в почивния ден се заемете със служебните си задължения и не се разпилявате. Успехът е с вас, а също и добрите приходи. Спокойствието и разумните действия са във ваша полза. Трудностите са свързани с бизнеса ви. Преодолявате ги с лекота, ако вярвате в силите си. Денят е идеален за създаване на семейство. Ако вече сте семейни, обърнете внимание на брачните си партньори и бъдете с тях вечерта. Сексуалните ви отношения са хармонични. Отдайте се на незабравими сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Отлично управлявате Съдбата си, затова успехите няма да ви изоставят, въпреки трудности, които срещате по пътя си в този почивен ден. Приемете ги като предизвикателство и продължавайте уверено напред. Направете поредната голяма крачка по пътя към поставената цел. Внимавайте, защото са възможни неочаквани обрати. Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви помогне да си възвърнете чувствата на любимите ви хора. Денят е неблагоприятен за сключване на брак. Отдайте се на чувствата си и на сексуални преживявания, ако имате до себе си интимни партньори, в чиято любов сте напълно сигурни.

ВЕЗНИ

Вашата активност в почивния ден е впечатляваща и ви помага да сте блестящи и да заслужите висока оценка за положения труд. Доброто заплащане няма да закъснее. Възможно е влошаване на отношенията с хората от деловото ви обкръжение, защото сте засегнати от техни изказвания, свързани с вашия професионализъм. Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с отказът на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към желанията ви. Естественият изход от проблемите с интимната половинка е отказът от секс тази вечер, но това не трябва да ви притеснява, защото е плод на каприз. 

СКОРПИОН

Позициите, които заемате са силни и може да осъществите  промените, за които мечтаете. Работите упорито, защото знаете, че в почивния ден ще получите добро заплащане. Не правете опит да се откажете от част от задълженията си. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. Чувствата ви личат от разстояние. Готови сте на всичко, за да ви отговорят със същите чувства, но трябва да сте искрени и неподправени в поведението си. Очаквате при първата среща да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и изчакайте, за да не отдалечите любимия човек. 

СТРЕЛЕЦ

Пред вас се очертава напрегнат и изпълнен с активна работа, но и със смисъл и съдържание почивен ден. Бъдете истински професионалисти и не прекалявайте с амбициите си. Финансовите загуби и неочаквани трудности, ако ги имате, може да са породени единствено от липсата на отговорност от ваша страна. Не рискувайте! Любовта ще ви помогне да излекувате всички стари душевни страдания, ако я съхраните. Решите ли да избързате с разговори и изясняване на отношенията, ще си създадете сериозни проблеми с интимния партньор и ще се лишите от секс. 

КОЗИРОГ

Изпитвате желание да загърбите монотонното си ежедневие, което ви изнервя и в почивния ден да се заемете с нещо ново и интересно, но още не сте решили какво да е то. Може би като начало малко интересна и съвсем  нова информация. Тази промяна в живота ви може да се случи, ако сте свободни от задължения. Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват все още не е изчезнало напълно. По-добре повярвайте на партньорите си. Сексът с любимите ви хора със сигурност е гаранция за добро настроение и ще ви разтовари от напрежението, което ви вреди. 

ВОДОЛЕЙ

Днес денят е почивен, но вие сте в силна позиция и можете да осъществите промените, за които мечтаете и у дома и деловите. Завършете всичките си задачи на работното място, защото рискувате да пропуснете поставените срокове, особено след като Меркурий вече не ви налага ограничения. Имате възможност да обсъдите как разрешите финансов спор с ваши делови партньори. Вечерта се усамотете и се вгледайте в себе си. Несемейните жени днес може да срещнат любовта на живота си. Не бива да пропускате сексуалните удоволствия и интимните разговори.

РИБИ

Денят е почивен и няма да ви зарадва с нови предизвикателства. Не забравяйте, че е във ваша полза да цените положителните качества у колегите си. Днес ви очаква повече работа от планираната. Ще се справите както винаги добре, но умората в един момент ще ви напомни, че вечерта е най-добре да си останете у дома. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които днес са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

Коментари

Задължително поле