Хороскопът на Алена: Водолеите да отложат семейните разговори, Рибите да уговорят романтични срещи

ОВЕН

Пътуванията са успешни, въпреки че деня е почивен. Ще се окажете под  покровителството на влиятелни хора и ще осъществите плановете си за бъдещите си професионални успехи. В общуването запазете спокойствие. Не напрягайте атмосферата. Начинанията са успешни, дори и ако са свързани с дома и семейството. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си. 

ТЕЛЕЦ

Завършете до края на почивния ден спешните задачи, проведете деловите си срещи. За отмора мислете вечерта. Излезте на разходка или отидете на гости. Избягвайте финансовите загуби заради прибързаност и недоглеждане. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно, защото имате нужда от почивка. Жените  да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е почивен и ще е труден за вас. Не се товарете доброволно със задължения, които не са ваши.  Не позволявайте да ви използват. Ако искате можете да пътувате. На работното място не провеждайте делови разговори.  Ваши познати искат да работят с вас. Не разговаряйте с тях за назначение. Оставете тази задача на колегите си. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РАК

Бъдете компромисни в почивния ден и да не надхвърляйте възможностите си. Внимавайте с нетактичните си изказвания и грубовати шеги, за да не си създадете врагове сред вашите колеги и приятели. На работното си място се освободете от напрежението, за да се справите добре със задълженията си. Следобед посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

ЛЪВ

Обърнете внимание на поведението си в този почивен ден. Сдържаността ви при делови срещи може да се възприеме като студенина и горделивост, отблъскваща партньорите ви, които трудно ще приемат поведението ви. Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас на работното ви място. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Денят е почивен и е благоприятен за творчество, което ще ви създаде добро настроение, като компенсация за неочакваните лични проблеми, изникнали в този ден. Обмислете нови възможности за професионална изява, която ви носи и добри приходи. Не бъдете алчни и не искайте да получите и това, което не ви се полага. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор, без значение от тяхната възраст. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

ВЕЗНИ

Днес, въпреки че деня е почивен, но вие сте енергични имате възможност да постигнете небивал успех на работното място. Късметът е на ваша страна, ако не се предоверявате на всеки, които иска да ви бъде полезен. Финансови загуби, предизвикани от чужди грешки, ще ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете проблемите. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

СКОРПИОН

Разправии ще ви погълнат изцяло в този почивен ден. Преценете добре възможностите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с трудностите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от грешки. Внимавайте да не влошите финансовото си положение. Ако сте на работното си място се справяте добре със задълженията си. Опитайте да си върнете добрите отношения  с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете отговорни съм задълженията си на вашето работно място, въпреки че в почивния ден на мнозина изобщо не им се работи. Заемете се задълбочено със задачите, които поехте предишния ден. Нямате причина да спорите с вашите колеги, въпреки че се изкушавате, само защото се чудите как да се измъкнете и да не се занимавате със служебните си отговорности. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас. 

КОЗИРОГ

Ще жънете плодовете на своя труд. Очаквайте приходи, за които ще научите в почивния ден. Парите, които ще получите са добре дошли. Общуването е затруднено, заради опитите ви да напътствате всички. Не прекалявайте с щедростта си. Стабилизирайте отношенията си и завоюваните позиции на работното място. За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.  

ВОДОЛЕЙ

От сутринта в почивния ден ще се изнервите от разправии с колегите си и ще сте раздразнителни. Не създавайте сами трудности на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в задачите си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е безпричинна и вреди и на вас и на околните. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

РИБИ

Поставете ново начало на вашето работно място и не позволявайте на околните да провалят почивния ви ден с разправии и капризи. Успехът е с вас и ви обещава признание. Откажете отправените ви делови предложения. Няма да са изгодни за вас и може да повлекат финансови загуби. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп