Хороскопът на Алена: Водолеите да очакват приятна новина, Рибите добронамерени към роднини

ОВЕН

Осъществете без колебание обмислените в изминалите дни промени, които може да ви донесат приходи. Успехът ще бъде с вас и в почивния ден. Не закъснявайте много след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си ще ги настрои срещу вас. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

ТЕЛЕЦ

Пътувайте в почивния ден, ако имате достатъчно пари и няма да се отразят зле на семейния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си задължение ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото през деня на работното ви място, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си. В личните си отношения сте постигнали поредния връх. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Заради неувереност в чувствата си сте нестабилни в интимните отношения. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете компромисни в почивния ден и не надхвърляйте възможностите си на работното място, за да не допускате грешки. Пътуванията са успешни, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

РАК

Стабилизирайте постигнатото в почивния си ден. Начинанията няма да ви донесат успех. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Чрез такт и гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ЛЪВ

Склонни сте, въпреки че деня е почивен,  да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране, защото те нямат настроение да разговаряте за това. По-важно е, че сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и желание в един момент да ги предизвикате на разговор и да се изясните. Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. 

ДЕВА

Използвайте почивния ден и анализирайте изминалия месец, за да се постараете да не допускате стари грешки. Всички договори, които искате да реализирате през следващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, за да не се лишите от приходи и признание, заслужени с успешно завършени преговори и подписването на инвестиционни договори. Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта в почивния ден. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не споделяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите. Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

В почивния ден се очертава сериозен конфликт с ваш стар делови партньор. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите у дома да попречат на работата ви. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща. Заведете любимите си хора и им създайте приятни емоции. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви интересни запознанства в п този почивен ден, обещаващи ви подкрепа за стартиране на успешни начинания. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. В личният живот трябва да направите за пореден път важен избор. Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения. Не допускайте поредното отдалечаване. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

КОЗИРОГ

В почивния ден гарантирано ще спечелят търговците, но и техните клиенти. Ако търгувате печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден за обявяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

В почивния ден очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални успехи. Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.

РИБИ

Странно добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си и в този почивен ден. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати. В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп