Хороскопът на Алена: Водолеите общуват с лекота, Рибите да обърнат внимание на себе си

ОВЕН

На работното място сте в стихията си, въпреки почивния ден. Работата ви спори. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи, за да постигнете не само успех, а и признание. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. Имате чувството, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи. В личните отношения сте неуверени. Проблемите са породени от ваши грешки, но вие отказвате да го осъзнаете. Склонни сте отново да изневерите, но това не е начин да осъзнаете силата на вашите чувства и тези на вашата половинка. 

ТЕЛЕЦ

Променливи и разсеяни сте в почивния ден. Бъдете внимателни, за да не допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно, но сте прибързани. Не пътувайте, дори и ако е за развлечение. Запазете спокойствие, каквото и да става, за да си спестите нерви и сериозни конфликти. Очаквайте предложение за нова работа. Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден. 

БЛИЗНАЦИ

Въпреки трудностите по пътя си в почивния ден имате възможност да общувате с вашите делови и брачни партньори, за да разрешите проблеми свързани с професионалния и с личният ви живот. Денят е добър за пътуване, но с внимание. Ако действате добре обмислено преценявайки последствията, ще се справите успешно. Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си. 

РАК

Независимо от някоя затруднения в почивния ден в личният ви живот ще настъпи хармония. Ще се уверите, че сте достатъчно силни и се справяте без чужда помощ със задълженията си. Пазете се да не обидите някого с необмислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, заради безпричинната ви заядливост и критикарстване. Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади. 

ЛЪВ

Радвате се на закрилата на Съдбата. Въпреки това в почивния ден нямате право да мислите, че сте уникални и незаменими  и че трябва да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предишният ден, затова го сторете на спокойствие у дома. Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите.  

ДЕВА

Анализирайте действията си и постигнатото. Денят е почивен, но е благоприятен за общуване с партньорите ви, за разрешаване на лични проблеми. Моят съвет е да проявите фантазия и изобретателност за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови способности и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си. Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не се обвързвайте прибързано в сексуална връзка, за да не се окаже, че  душата се различава от външността.

ВЕЗНИ

Днес, въпреки че деня е почивен,  сте в добро настроение  заради неочаквана новина за финансови постъпления. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи, които не бива да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден. Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са женствени, не е нужно да са гримирани, но винаги да са привлекателни.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото. 

СКОРПИОН

Поставете с предпазливост ново начало на работното си място, ако не сте си взели отпуск в този почивен ден. Ще бъде успешно, ако действате без прибързаност. Имате достатъчно сили, за да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, особено към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви използват. Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, а и изпълнен с не малко противоречия и е най-добре, ако ви е възможно, да си останете у дома. Мислите как да спечелите пари и дали да не смените работата си, но е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте  разправиите с колегите и безпричинните спорове. В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

КОЗИРОГ

В почивния ден на работното място се справяте отлично със задачите си. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви делови предложения. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите колеги, за да не се окажете сами срещу всички. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви, въпреки че имате повод за това. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

ВОДОЛЕЙ

Общувате с лекота в този почивен ден. На работното място не са изключени трудности, с които се ще справите блестящо. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекалено припрени. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РИБИ

Най-важната ви задача в почивния ден е да обърнете внимание на себе си. В деловите отношения очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите отношения също очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп