Хороскопът на Алена: Водолеите пълни с надежди и планове, Рибите да не подписват договори

ОВЕН

Денят е почивен, но ви позволява да завършите важна задача и да увеличите приходите си и да се справите блестящо с новите си служебни задачи, които са и много отговорни и изискват да сте внимателни. Проведете планираните делови срещи, защото успехът е с вас при разговорите и договарянето на финансиране. Празнувайте Бъдни вечер! Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Занимавайте се със служебните си задължения, но и с тези в дома ви защото деня е почивен. Не се изкушавайте да доверите плановете си на вашите колеги, за да не ги споделят веднага с ваши конкуренти. Трудно ви е да вземете бързо и правилно решение за професионалните си планове. По-добре отново обмислете всичко. Посрещнете Бъдни вечер! Несемейните могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си. 

БЛИЗНАЦИ 

В почивния ден се надявайте на приходи или на нови постижения на работното място, ако имате изостанали задачи. Разчитайте само на себе си. Срещите си отложете за следващия ден и се захванете с текущите си задачи. С радост се приберете у дома за Бъдни вечер. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

РАК

Денят е почивен,  но е успешен. Ще се справите и с най-големите си отговорности и без проблем ще отхвърлите всичките си задачи за деня. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на вашите служебни цели. Очаквани финансови постъпления ви дават възможност да мислите за инвестиции. Вечерта не бива да приемете поканата за пийване с приятели. Бъдни вечер е! В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

ЛЪВ

Успехът е с вас в почивния ден, въпреки недоразуменията, които имате да изяснявате с вашите колеги. Причината е в тяхното несъгласие с вашето мнение, въпреки че правото е на ваша страна.  Старанието ви на работното място и отхвърлянето на неотложните служебни задачи до края на деня, ще ви донесе признание. Празнувайте Бъдни вечер! В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс. 

ДЕВА 

Ще имате полезни делови срещи, които и в почивния ден за пореден път ви позволяват обсъдите и да разгърнете успешно бъдещо сътрудничество. Бъдете внимателни към предложенията за инвестиции. Промените на работното място са изцяло във ваша полза. Не им се противопоставяйте, дори и ако някои ви убеждава да го сторите. Подгответе трапезата за Бъдни вечер. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

ВЕЗНИ 

Справяте се блестящо с всичките си служебни задачи, въпреки трудностите в почивния ден. Ако сте предпазливи ще спечелите уважението и подкрепата на вашите колеги. На работното място не се занимавайте с финансови документи, а ги дайте на колегите ви да ги прегледат. Дайте си време да се подготвите за Бъдни вечер. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Предстои ви успешен почивен ден, в който може да докажете не само професионализма и интелекта си, а и да се справите с проблемите, породени от допуснатите грешки, дори и ако са на вашите колеги. Нищо не е в състояние да ви попречи на плановете и на успехите, ако вие самите не решите  да се отдадете на развлечения. Посрещнете Бъдни вечер! През деня празнувайте с вашите близки. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

СТРЕЛЕЦ

Пред вас се разкрива възможност в почивния ден ваши познати да ви бъдат полезни при преодоляване на служебните проблеми. Въоръжете се с търпение, за да не провалите деня си. Трудности ще ви попречат да осъзнаете къде е измамата в направените ви предложения. Откажете се от начинанията. Отпразнувате спокойни и с добро настроение Бъдни вечер! Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

КОЗИРОГ

Деловите разговори са неуспешни в почивния ден, а също и опитите на надскочите възможностите си и да се натоварите с допълнителни задачи. Ако искате да се справите с възникващите проблеми разчитайте на себе си. Доверите ли се на ваши колеги или приятели, може да се провалите напълно и да се наложи да започнете всичко от начало. Вечерта подгответе трапезата за Бъдни вечер! Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа подтискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и е изпълнен с надежди и планове - реални и постижими. Избягвайте да се натоварвате с работа, която е над вашите възможности, за да не изостанете със служебните си задачи.  Идеите ви ще донесат добри приходи. На работното място сте уверени във възможностите си и изпълнени с желание да докажете способностите си. Празнувайте Бъдни вечер! В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот. 

РИБИ

Успехът е с вас през целия почивен ден. Не водете разговори с вашите колеги, които са допуснали грешки и искат да им помогнете, но е добре да се справят сами. Няма как да го сторите, защото вашите началници ще накажат вас. Ограничете срещите си с делови партньори и не подписвайте договорите с тях днес. Посрещнете с вашите близки Бъдни вечер.  Запознанствата преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп