Хороскопът на Алена: Водолеите се възползват от добри възможности, Рибите с нови занимания

ОВЕН

Пазете се от интриги на работното място въпреки че деня е почивен, защото са породени от завистта на колега, заради вашата активност, умение да отхвърляте с лекота задачите си и заради вашата неоспорима компетентност. Не се доверявайте на съвети, които целят да ви объркат. След работа се приберете у дома. Денят ви е благоприятен. Обещава ви спокойствие. Разчитайте на себе си. Семейните могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ

Внимателната и добре планирана работа в почивния ден ви носи успехи и материално благополучие. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Деловите разговори изискват крайната ви предпазливост. Вредите си защото сте прекалено инатливи и може да изречете нещо, което да ви навреди. Жените да се подготвят, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта в почивния ден ще се ядосате, защото ви налагат да си сътрудничите с хора, които не ви допадат като интелект. Внимавайте с новите делови запознанства. Примирете се с положението на вашите началници за промени. Ако искате да спечелите уважението на всички не се ядосвайте, въпреки че ви създават временно напрежение и неудобство. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Запазете спокойствие в почивния ден и избягвайте спор, който може да доведе до проблеми и разправии, пречещи на работата ви, както и на възможността да се справите с поетите отговорности, заради различие в мненията ви с вашите колеги. Предпазвайте се от крайни изказвания. Днес сте подвластни на съдбовни обрати. След работа е най-добре да се приберете у дома. Предпазвайте се от проблеми с брачната половинка. Не реагирайте агресивно на упреците й, че сте отсъствали от дома си през целия ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ЛЪВ

Предупреждавам ви за неочаквани обрати. В почивния ден вашите колеги подкрепят начинанията ви и ви гарантират професионални успехи, но от вас зависи да не пропилеете добрите си възможности. Прибързаността е нежелателна. Създайте си приятна атмосфера на работното място. Бъдете съсредоточени в задачите си, за да избегнете провалите и финансовите загуби. Не допускайте разправия с брачната си половинка, само защото сте разговаряли по телефона и тя не е дочула с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА

Трудностите на работното място в почивния ден изобщо не трябва да ви притесняват. Ще се справите успешно със задачите си и ще докажете уменията си. Справете се с неприятелите си и подобрете материалното си състояние. Няма да ви липсват предложения за пътувания, свързани с разширяване на бизнеса ви, които може да са неочаквани, но въпреки това ги обмислете. До обед не е благоприятно общуване с роднини и с брачната ви половинка. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания.  Не уговаряйте романтична среща, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Още се занимавате с неразрешени проблеми, които и в почивния ден ще се отразят на вашето самочувствие и може да променят личния ви живот. Желанието ви да сте в полза на хората няма да се хареса на близките ви. Решили сте на всяка цена да направите промени на работното си място, но преди това ги обсъдете с вашите колеги. Не се доверявайте на погрешни съвети, а разчитайте на интуицията си. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Отдава ви се възможност в почивния ден на спокойтвие да обмислите нови варианти, разкриващи пред вас добри професионални перспективи. Прибързаността може да е повод за провал на замисленото, ако забравите че с търпение постигате целите си. Радвате се на спокойствие докато работите. Разкривате нови източници на доходи. Пазете се от сплетни, недобронамерени съвети и клевети от колеги - завистници. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора

СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но ви позволява да се заредите с нови сили и самочувствие. Не взимайте прибързано крайни и важни решения. Очаквайте промени в материалното си състояние. Дали ще са положителни зависи само от вас. Обстановката на работното място не е особено благоприятна, защото сте недоволни от отношението на колегите си, но сте си го заслужили сами. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Не е във ваша полза да взимате важни делови решения в този почивен ден, без да ги обмислите предварително и да ги обсъдите с колеги си. В общуването с началниците и най-вече с колегите съхранете спокойствието си, за да не обтегнете без причина отношенията си. На работното място очаквайте странни обрати, за които не сте подготвени. Избягвайте конфликтите, за да не се окажете сами без подкрепа. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Подхождайте разумно към възникващите делови проблеми, които са лесно решими в почивния ден, ако не се притесните. Работете спокойно, уверени в силите си, за да постигнете повече от очаквания успех. На всяка цена се възползвайте от своите добри възможности, ако развивате частен бизнес и сте решили да го обогатите с нови партньори или с допълнителна дейност. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РИБИ

Поставете начало на нови занимания, въпреки че деня е почивен, след като ги обмислите добре, за да сте сигурни, че решението ви е правилно и няма да се наложи да се борите с негативни неочакваности. Не пропускайте обяда и разговорите с колегите си. Покажете, че уважавате и цените тяхното мнение. На вашите нови колегите кажете, че сте съгласни с предложенията им за промени на работното място. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии.  Вашето некоректно отношение към любимите ви хора и сексът с ваша стара любов, ще раздрани близките ви и ще се развихри скандал. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп