Хороскопът на Алена: Водолеите с признание от колеги, Рибите в променливо настроение

ОВЕН

Обмислете предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения, а и Меркурий е ретрограден и при липса на отговорност носи допълнителни проблеми. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Пътувайте! Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ

Емоцията пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването, но Меркурий в ретроградното си движение ще възмезди злонамерените и вредителите. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех. Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е изморителен и напрегнат, но е благоприятен за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите с някоя не на място изречена дума, а ретроградния Меркурий ще ви помогне да се справите. Работният ви ден е напрегнат. Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония. 

РАК

Обмислете в детайли замислените от вас начинанията, по които ще работите заедно с вашите колегите си, бъдете активни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи, защото Меркурий е ретрограден. Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания. 

ЛЪВ

Поставете началото на новите задачи, но само след като сте ги обсъдили с вашите началници и колеги. В състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си заради неподходящи запознанства с непочтени хора. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви планове заради ретроградното движение на Меркурий. Вечерта си останете у дома. Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления предстоящ семеен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Пригответе се за трудности на работното си място при все още ретроградното движение на Меркурий. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте  виновни за бъдещите си проблеми. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите. Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, което лесно може да бъде превърнато в разбирателство. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие. 

ВЕЗНИ

Денят ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима без да я искате. В професионалния живот успехът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте новина за приходи. Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията, ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади. 

СКОРПИОН

В пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете с цената на финансови загуби, но не заставайте срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване заради ината си. Ако го пропуснете ще съжалявате още вечерта. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с незабравимо романтично приключение. Поставете успешно начало на стабилизиране най-вече на личните ви отношения и сексуалния ви живот. 

СТРЕЛЕЦ

В този ден е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансите си защото Меркурий е ретрограден. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, което се налага да подпишете днес, като четете и най-дребния шрифт. До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии. 

КОЗИРОГ

На работна среща няма да успеете да разрешите наболели проблеми, въпреки че Меркурий е ретрограден и би ви подкрепил. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, въпреки трудностите, които имате на работното място. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените работата си, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения. Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, които няма да забравите, зависи от вашето поведение и коректност. 

ВОДОЛЕЙ

Не бива да се опитвате да свършите няколко неща едновременно, защото Меркурий в своето ретроградно движение ще ви наложи и своите санкции. Предстои ви наситен с емоции ден. Ще получите признанието и на колегите си, и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови или лични. Отидете на работа в добро настроение. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лечение на хронични заболявания. 

РИБИ

Днес сте напрегнати и нервни, с променливо настроение заради ретроградното движение на Меркурий. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. Забравете ненужните разговори, както и желанието ви за работа с документи. Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с искането си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп