Хороскопът на Алена: Всичко започнато носи успех на Овните, пътуване свързано с промяна за Телците

ОВЕН

Въпреки трудностите, всичко започнато ви носи успех, ако сте спокойни и уверени. Разсеяни сте, но причината е, че мислите ви са насочени в много посоки. Ще се окажете в центъра на започнали промени.  Внимавайте какви обещания давате, за да не си създадете неприятели на работното място. Не разчитайте на късмета си, а проявете далновидност. Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.

ТЕЛЕЦ

Пътуване свързано с промяна, ще ви създаде проблеми, заради неподходящи партньори, с които искате да се срещнете днес. В желанието си да се справите с тази задача ще изхабите ценно време. Бъдете последователни, ако искате да успеете на работното място и се заемете със задачите си. Отнасяйте се внимателно към клюките и приемайте критиката с достойнство. Звездите ви предпазват от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

Преценете дали хората от вашето обкръжение заслужават доверието ви, ако не сте сигурни, не споделяйте плановете си. Стабилизирайте постигнатото. Начинанията са нежелателни. Работете внимателно с документи. Прегледайте всички формуляри, които са свързани с банкови и финансови институции, но не ги подписвайте прибързано. Следобед, при възможност и ако не сте на работа си почивайте в компанията на любимите си хора. Не мислете, че ако сте засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

РАК

Можете да предприемете пътуване, ако сте сигурни, че на работното ви място всичко е под контрол и има кой да ви замести. Бъдете предпазливи. Не вярвайте на обещания за бърза и лесна печалба. Няма да ви липсват разочарования по отношение на вашите делови партньори. Проблеми, породени от некоректни ваши приятели, интриги и неприятна новина ще ви развалят настроението. Предопределено ви е в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади.

ЛЪВ

Ще приключите с паричен проблем, но не бързайте да търсите начин да вложите парите си. С упорита работа ще попълните банковата си сметка. Обсъдете предстоящо подписване на финансови документи. Нека всичките ви договори оформи специалист, за да сте сигурни, че не ви мамят. Едва след това планирайте поредното ново начало в живота си. В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат сексуални удоволствия.

ДЕВА

Емоцията ви пречи да прецените реално случващото се на работното ви място, но то е свързано с възможността да се издигнете на нова професионална позиция. Не я пропускайте, наложете си търпение и спокойствие. Ако не поставите емоциите си под контрол сте способни на крайни изказвания с необратими последици.  Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Склонни сте да проявявате агресия и да мъстите. Общуването и запознанствата са причина за измами, последвани от разочарования от ваша страна, но след като сте претърпели загуби. Емоцията ви завладява докрай. Срива се самочувствието ви. Действията ви на работното място са правилните по ваше мнение, но грешите и вървите към финансови загуби. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

СКОРПИОН

Ще постигнете сериозен напредък в професионалната си кариера. Ако сте търговци внимавайте, защото сте обречени на провал и финансови загуби, породени от лекомисленото ви отношение. Имайте търпение и обмислете на спокойствие в следващите дни инвестициите, които ви предлагат днес. Начинанията са успешни и ще ви донесат бъдещи добри приходи. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Проведете разговорите с вашите близки сутринта и изяснете причината за недоволството им. Нормализирайте отношенията си, ако искате да свършите работата си. Не спорете, особено заради ината си. От вашата почтеност и отговорност зависи професионалния ви успех, но и доброто отношение на вашите началници и влиятелни познати. Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома, което ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни и се задълбочете в служебните си задължения, ако сте на работното си място.  Усложненията са свързани с вашите планове, които не сте обмислили добре. Не проявявайте активност в търговските дела. Проявата на наивност от ваша страна ще навреди на вашия авторитет. От вас зависи да отстоявате позициите си. Хармонията в отношенията ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни. 

ВОДОЛЕЙ

Имате сили да се справите с поставените задачи, въпреки че неочаквани трудности може да объркат замисленото. Насочете енергията си към преодоляване на тези трудности, вместо да търсите виновни между колегите си. Ако сте уговорили делови срещи, проведете ги, но бъдете внимателни. Застрашени сте от липсата на разбирателство с вашите колеги. На успех в любовта и сексуални изживявания ще се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори. 

РИБИ

Денят е наситен с очаквани и неочаквани запознанства, които ще са ви полезни, ако сте предпазливи и не проявявате доверчивост. Предстои ви да изявите вашите организационни способности и да се приспособите към обстоятелствата. Авторитетът ви нараства. Срещите ви са успешни и ще ви донесат добри приходи. В семейството ви цари привидна хармония. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп